lauantai 24. marraskuuta 2012

La casa

Viihdyn täällä niin hyvin ja tää on ihan unelma perhe kaikin tavoin. Perjantaina meitä istu lounaspöydässä 9 henkilöä ja siis tuli niin espanjalainen olo jotenki :) Ja ainii tässä yks päivä oli niin awkward tilanne. Istuttiin ruuan jälkeen pöydän ääressä ja mitä meitä oli siinä ihan jonkun verran ihmisiä ku Isabel hakee kodinhoitohuoneesta mun pestyt alusvaatteet, viikkaa ne kauniisti ja laittaa pinoon suoraan siihen pöydälle. Kaikkien eteen. Se on täällä vissiin ihan normaalia mut mulla oli niin kiusallinen olo mut en voinu muuta ku nauraa :D Tässä vähän kuvia uudesta kodista.
DSC_0042 DSC_0021 DSC_0036
Isabel on eläkkeellä ja on siis päivät kotona, täällä oikeesti tuntee olevansa osa perhettä ja huomaa selvästi ettei olla täällä pelkän rahan takia. Aamulla ku heräsin puol kaheltatoista ni kävelin keittiöön ja Isabel keitteli mun kahveja siellä, ja siis mul on niin hyvä fiilis ku Isabel on niin ihana oikeesti ja mun ei tarvii pelätä että se rupee huutaa jos nukun liian kauan(niinku edellisessä kodissa tapahtu), sen mielestä pitää käyttää viikonloput hyväks ja nukkua pitkään :) Ja Isabel myös silittelee kaikki mun vaatteet, t-paidat jotka oli ollu pesussa sain silitettynä, kasassa ja viikattuna takas. Tää on jo melkeen liian hyvää ollakseen totta :D Ens kesänä sitte palaan takas maan pinnalle.
DSC_0024-1 DSC_0025-1 DSC_0010
Eilen illalla oltiin ulkona syömässä Lauran ja Lisan kanssa ja ku tulin kotiin joskus yhen jälkeen ni Isabel oli vielä hereillä ni juteltiin sen kanssa pitkään ennenku sitte menin nukkumaan. Tänään ollaan oltu Lisan kanssa kahvilla ja sitte mulla iski ihan hullu shoppaushinku ni lähettii Lisan kaa keskustaan ja löysinki taas joitain kivoja juttuja, tosin vaan yhen asian mikä oli mun Tarvitsen- listalla haha... Äsken syötiin illalliseks kotitehtyjä hampurilaisia ja nyt lähetän tästä just Lisalle, tänä viikonloppuna oon juhlimatta ja latailen akkuja ens viikonlopulle haha. Hyvää loppuviikonloppua kaikille ihanille!!♥

1 kommentti:

  1. Voi vitsi että sun elämä kuulostaa täydelliselle :D ♥ ! Täällä mä vaan kierin mun vaihtarihaluissa rahattomana.. ei oikei innosta tää suomen kaamos..!

    Haluisiks muute kuvailla sun ostoksia ? :---)

    VastaaPoista