sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Ayer la ví bailando por ahí

Hola! Perjantai aamupäivällä meijän oli tarkotus lähtee castillolle, ja oltiin Lisan ehdotuksesta sovittu et lähetään kaheltatoista. No Laura soittaa mulle joskus pikkusen yli 12 ja kysyy mitä teen et Laura on jo valmis, ja mä vastaan et heräsin 5min sitte :D Sit Laura soittaa joskus ennen yhtä Lisalle et mitä se tekee ja no Lisa oli vasta heräämässä :D Sinne meni sit se castillokäynti haha...
DSC_1006 DSC_0997
Lähettii sit kuitenki joskus puol kahelta kävelemään el barrion suuntaan ja sit jäätiin kahville yhteen kahvilaan mis istuttiin jokunen tunti kunnes piti lähtee himaan syömään kolmeks. Naureskeltiin myös ku muut istuu koulussa omissa maissaan mut meil onki vapaata :))
DSC_1016 DSC_1011 DSC_1060
Keskiviikon fiestat ei sit riittänykkään ni lähettii ulos taas uudestaan perjantaina :D Laittauduttiin meil ja sit lähettiin eka ulos illalliselle. Pitkän ettimisen,kissojen, koirien ja meijän koululaisten poikien pakoon juoksemisen jälkeen löydettii sitte vihdoinki noin kello ykstoista kiva ravintola mihin sit mentiin syömään pizzaa :D
IMG_1734 IMG_1740
Sit joskus yhen ja kahen välillä lähettii el barrioon ja tutustuttiin joihinki argentinalaisiin jotka vei meijät yhteen sika makeeseen baariin, siel oli ihan sika coolii porukkaa ja päätettii et sinne mennää viel uudestaan!!(next week..) Sit taas sairaiden naurukohtausten jälkeen mentiin takas yhteen isla jotain baariin ja tutustuttiin niihin baarimikkoihin ja meil oli sika hauskaa :D
IMG_1739 IMG_1741
IMG_1745 IMG_1747 IMG_1759
Sitte tavattiin uudestaan jotku pojat joihin oltiin törmätty aikasemmin ja sit chillailtii niiden kaa ja joidenki tyttöjen kaa ja taas oli niin fucked up night mut ihan sairaan hauskaa:DDD Tässä suunnilleen tää yö pähkinänkuoressa ja kotona oltiin puol seittemän jälkeen aamulla... Super funfun!!

16 kommenttia:

 1. Hei kun mä oon miettinyt että mikä on kaunis espanjaksi? Jos vaikka kehuu jotain ihmistä kauniiksi nii mitä sanaa pitäis käyttää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eniten tääl käytetään sanaa guapa :D mut sit on kans paljon synonyymeja ku bonita, hermosa etc mut et toi guapa on yleisin ;)

   Poista
 2. kuulostaa niin hauskalta! ja onhan toi 4 vika kuvan jätkä _ihan ok_ näkönen ;D ainiin, tuli mieleen että saaks siis juoda alkoholia vaihtari aikana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaha joo i knooooow!! salaa rakastuin siihen haha.. :D ja siis säännöt kieltää juomisen mut et niin..

   Poista
  2. juotte silti ? :-D

   Poista
  3. Kukaann ei oo sanonu että me juodaan ja sts ainakin kieltää juomisen :)

   Poista
  4. no anteeksi :) tulkitsin vaan ton "mut et niin.." jostai syystä sillee, että joo vaikka säännöt kieltää juomisen nii juodaa silti. mutta eipä se mulle kuulukkaan :) sun blogi on yks ihan mun suosikki vaihtariblogeista :-) !!

   Poista
  5. nytte ku luen sen ite uudestaan ni toi tosiaan kuulostaa väärältä, mut muuten ihana kuulla jos tykkäät tästä blogista!! :)

   Poista
 3. mä oon miettiny et miks sul on noin erikoinen nimi:)? se on meinaa tosi kaunis nimi mut siis ooks siihen jotai erityistä syytä?
  eiku ainii ku sähä oot suomenruotsalainen (kai)!!!! nii ooks se ruotsalaine nimi:)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha kiitos ja ei oo mitään erikoista syytä:D ja on ruotsalainen nimi ;) niin hassuu et se on monen mielest erikoinen ku mulle se on ihan normali nimi haha.. ja siis ku täälläki oon saanu monta kertaa kuulla et se on erikoinen ja kukaa ei oo kuullu aikasemmin :D

   Poista
 4. JAjajaaa no tengo tan memroias buenas sobre el ultimo foto...Pero el fin de semana q viene otra vez eh?;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aaa estas hablando del movil... pero sii sona bien jaja, q ganaaaaas tengo!!

   Poista
 5. sun elämä vaikuttaa tuol iha täydellistä :D oot tosi nätti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi ihana kiitos! :) ja no välillä tuntuu et kaikki on täydellisesti tääl mut et oikeestaan tääl on se ihan sama arkiki ku suomes :)

   Poista
 6. Voi että te ootte kyllä niin kauniita tän toisen tytön kanssa, kaikkien on varmaan rakastettava teitä ku viel ootte blondei ja sinisilmäsii! Kaikkee hyvää sulle!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi eii ihana kommentti :) kiitos super paljon <3

   Poista