torstai 15. marraskuuta 2012

Café, amigos y buen tiempo

Heissaaan! Lauantaina lähettii siis taas ulos ilman päämäärää ja lopulta löydettiinki ittemme jonku Alicanten yliopistolaisen kemuista haha.. Oltiin Miriamilla johonki kolmeen asti kunnes lähettiin sitte ulos. Tutustuttiin moneen uuteen ihmiseen ja oli ihan kivaa vaikka olinki puolunessa melkeen koko yön haha.. Katotaan jos tänä viikonloppuna taas lähetään juhlimaan noiden kanssa.
36541_553798351313710_768306559_n 
Laura, minä, Angel, Beatriz, Alberto ja Salva

Ja siis pakko sanoa et on tääki täällä ihan normaalia elämää eli huonoja päiviä tulee vastaan ihan niinku Suomessaki. Eilen torstaina ei ollu koulua lakon takia ja olin koko päivän niin huonolla tuulella eikä mikään sujunu. Nukuin puol kahteentoista ja ku heräsin mun kieleen sattu enemmän ku ikinä aikasemmin. Oon siis pari viikkoo sitte tehny jotain ja ihan älytön kipu koko ajan :( No sitte syömisen jälkeen lähin salille ja no siellähän se päivä vasta paraniki. Not. Tunti oli ihan kamala eikä menny yhtään hyvin. Sitte olin loppupäivän vihanen ku ampiainen ja loppuenlopuks menin vihasena nukkumaan jo kello yheksän. Sitte pari tuntii myöhemmin ku jo nukuin, ni Joel soittaa ja sai raukka muuten niin kylmän vastaanoton haha.. No ei mut piristyin sitte ja nukahdin myöhemmin uudestaan iso hymy huulilla :)
DSC_1048 DSC_1056 
IMG_2102
Tänään oli tosi hyvä ilma ja aurinko paisto ja sen takii lähettii iltapäivällä joskus viiden jälkeen Lauran kans hakemaan kahvit ja kävelylle. Istuskeltiin satamassa ja juteltiin ja oli niin ihanaa, tuuli oli ihanan lämmin ja todettiin et meijän elämä on oikeesti ihan huippua täällä. 
IMG_2080 IMG_2108 
Kamerasta tyypillisesti loppu akku muutaman kuvan jälkeen ni napsin sitte suurimman osan kuvista kännykällä, tässä on teille syksyistä Alicantea :)
IMG_2094 IMG_2109 IMG_2127
Viikko menny super nopeesti ja huomenna onki jo perjantai ja viikonloppu!! Jeejee :) Huomenna illalla nään Joelin ja sitte lauantaina katotaan jos lähetään ulos vai pidetään tyttöjen kaa kokkailuilta, suunnitelmat vähän vielä auki :) Ja tiistaina muutto! Wipiii I'm happy ja edelleenki täällä on kaikki ihan super hyvin :) Hyvää loppuviikkoa Suomeen ja muualle maailmaalle!♥

10 kommenttia:

 1. vähän komeita noi jätkät, haha! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaha ei iske oikeen mun makuun mut ihan hauskoja kavereita :D kiva jos tykkäät ;) haha

   Poista
 2. noi lauran hiukset on niin kadehdittavat !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. i knooow!!! ite se ei tykkää mut tää kommentti ihan varmasi piristi sitä ;)

   Poista
 3. Tykkään sun blogista tosi paljon, koska haluaisin itekki vaihtoon Espanjaan ja tää on ehdottomasti paras espanjavaihtariblogi :). Millasilla kielitaidoilla lähit Espanjaa? Kauan olit opiskellu vai olitko opiskellu sitä? Ja ymmärretiiks sua aluks ku tulit sinne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. lähe edottomasti!! ja siis olin lukios lukenu vuoden (4kurssii) espanjaa eli siis ihan ok kielitaidol tulin tänne sillee et ymmärsin ihan hyvin ja jotai normijuttuja osasin keskustella :D ja siis kyl mua ymmärrettiin koko ajan alussaki mut et tietty oli vähän hankalaa ku ei osannu sillon mitään imperfektei ja joitai muita kielioppijuttui mitä ei koulus ollu viel käsitelty mut et se kieli tarttuu kyl tosi nopeesti eli ei mitään stressii siit kielestä! täälläki on yks tanskalainen tyttö joka ei tänne tullessaan ollu ikinä lukenu espanjaa ja nyt puhuu jo ihan sujuvasti :D

   Poista
 4. kuka on joel, onko hänkin vaihtari? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih eii joel ei oo vaihtari, se asuu täällä :-)

   Poista
 5. tää saattaa olla tyhmä kysymys mut käytättekö just kavereidenki kesken pelkkää espanjaa, vai välil myös esim enkkuu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. riippuu kavereista mut espanjalaisten kavereiden kaa tietty pelkkää espanjaa koska ei ne ees osaa englantia, mut et lauran kaa puhutaan pelkästään espanjaa mitä nyt ehkä joskus jotain lauseita englanniks(ei suomeks dont ask why haha) ja sitte lisan kaa puhutaa enemmän englantii mut et siks koska lisa ei oikeen osaa puhuu espanjaa mut yritetää opettaa sitä haha :D

   Poista