lauantai 10. marraskuuta 2012

La vida está perfecta y yo más que feliz

Hola chicas y chicos: Täällä menee super hyvin ja oon niin tyytyväinen mun elämään täällä. Oon niin onnellinen ja vihdoinki asiat on ihan täydellisesti!! :) 
IMG_1809 
Mire, Laura ja Sara
Saralla oli synttärit torstaina ja Mire ja Laura oli tehny ittellensä tollaset söpöt paidat mis luki 'Felicidades princesa♥' ja ne piti niitä päällään koko päivän. Niin söpöä :)
IMG_1820 
Tännekki on tullu talvi. Ulkona on nyt enää 13-18 astetta päivisin ja mul on yleensä päällä farkut, paita, villapiata/huppari, semipaksu takki ja kaulahuivi ja palelen haha.. Kävin jo täs joku viikko ku oli 17 astetta ni metsästämässä toppatakkia, mut en löytäny. Ja tajusin etten tuu enää koskaan selviimään Suomen talvesta.
IMG_1814
Torstaina oli joku ekonomian excursion jossain ettei ollu koulua. Se oli taas niin turha juttu ja istuttiin vaan neljä viis tuntia jossain kavereitten kaa juttelemassa :D Kerrottiin Lauran kaa meijän luokkalaisille vähän meijän elämäntarinaa täällä Espanjassa ja siis naurettiin niin paljon huhhuh :D
IMG_1823 
Torstai iltana mentiin Lauran kaa kahvilaan istuskelemaan koska mulla ei puhelimen netti toimi ni oli pakko päästä johonkin missä on wifi haha.. Siel vierähti sit pari tuntia, juteltii kaikesta turhasta ja härnättiin vähän Joseta whatsappissa ja siis naurettiin taas niin paljon :D Sitte välillä unohtuu et ku puhun espanjaa ni mun puhetta tosiaanki ymmärtää muutki ku vaan Laura, ja koska tunnetusti puhun aika kovaan ääneen ja suoraan ni siinä hyvä ettei naapuripöydän marttakerho saanu sydänkohtausta jokaikinen ku ilmotin Lauralle tiettyjä asioita haha.. Välillä unohtuu etten voi sanoa ihan mitä päähän tulee.
Perjantai illalla oltiin eka Lisalla laittautumassa ja sit joskus puol yhen aikaan lähettiin el barrioon päin Lauran kaa. Törmättiin pariin tuttuun barriossa ja myös tehtiin tuttavuutta Alicanten yliopiston matikanopettajan kanssa haha.. Sillä on 33v synttärit parin viikon päästä ja haluaa et me järjestetään juhlat yhessä :):)) OKei. Sitte Joel vihdoinki soitti et on barrios ni nähtii sitte se ja sen kaveri ja oltii sit niiden kaa loppuilta. Käytiin jossain baaris mis Joel on aikasemmin ollu töis ja se oli kiva paikka, hyvää musiikkii ja kuulemma kivaa porukkaa :) Sit taas aika vierähti johonki ja puol viideltä oltiin kotona.
DSC_1046 IMG_1964 
Tänään alotin aamun herkkuaamiaisella ja sitte lähettii Rhevan kaa taas normaalisti markkinoille. Siel myydään haribon karkkeja halvalla ja voi että sitä kiusauksen määrää ku ne oli pähkinäkojun kaa samassa ja jouduin siinä tuijottamaan niitä ostamatta, sen sijaan päädyin ostamaan pähkinöitä kuudella eurolla jotka tosiaanki loppu kun kävin visiitillä neiti Lisalla..
IMG_1965 IMG_1966 IMG_1967
Sitte istahdettiin yhteen puistoon syömään mun aamupalan jälkkäri empanadilla, se on semmonen vähän pasteijamainen juttu mis oli sisällä tonnikalaa, tomaattia, sipulia, paprikaa ja kanamunaa ja oli niin namsia.

Kohta lähetään kaffelle Lauran kanssa ja illalla aiotaan tehä viimestä kertaa(siitä lisää myöhemmin) ruokaa yhdessä Rhevan kanssa. Ja äsken Laura tossa soitteli ja sai mut ylipuhuttua et illallisen jälkeen lähetään sit taas vaihteeks ulos.. :D Kovaa vauhtia köyhdyn täällä.

Ihanaa lauantaita kaikille!!♥

5 kommenttia:

 1. hei mitä mieltä oot, miten sellanen ihminen tulis pärjäämään vaihtarina espanjassa, joka ei oo ikinä lukenu sitä mutta osaa nää perus como estasit ja muut? oppiiko sitä nopeesti? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no pärjää absolutamente!! juteltiin täs just yks päivä yhen tanskalaisen vaihtaritytön kaa meijän koulusta ja siis se puhuu tosi hyvin espanjaa, ja saatiin kuulla et ku se tuli tänne se ei osannu yhtään eikä siis ollu lukenu koskaa aikasemmin espanjaa ja nyt puhuu jo ihan sujuvaa eli tosiaanki oppii!! no stress! :)

   Poista
  2. ompa hyvä kuulla! oon lähdössä kesällä vaihtoon ja maa on luultavasti espanja ja vähän pelottaa miten tuun selviämään tällä taidolla, mutta ompa hyvä :)

   Poista
 2. huomaa kyllä et kahvittelu on aika suuressa roolissa espanjalaisessa kulttuurissa tai ainaki sun kuvien perusteella :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaha kyl täällä tosiaan kahvii juodaan mut et mä oon oikeesti kahvin suurkuluttaja :D

   Poista