torstai 1. marraskuuta 2012

¡¡Feliz halloween!!

Nyt on halloweenit juhlittu (kai) ja pitkä viikonloppu alkanu. Meijän oli ekaks tarkotus pukeutua poliiseiks tai kissoiks, mut koska oltiin vähän myöhään ulkona ostamassa asua(eilen illalla..), ni ei sitte löydettykkään niitä asuja mistään ja lopuks löydettiin tollaset maskit jostain ja sitte oltiinki black swaneja :D
IMG_1642 IMG_1644 IMG_1647
Oltiin laittautumassa Lisalla ja joskus puol kahentoista aikaan piti nähä Roberto, jota kyllä ei sitte koskaan nähtykkään ja tytöt jätti myös tulematta, ni lähettii sit liikenteeseen kolmistaan. Oltiin el barriossa ja casinolla ja käytiin läpi varmaan 10 eri baaria ja kaiken kaikkiaan oli ehkä vähän tylsää ni lähettii kotiin jo joskus puol neljältä :D
IMG_1651 IMG_1667 IMG_1666
Tän illan aikana tanssittiin ja otettiin kuvii niin monien randomien kaa ku monet halus ottaa kuvii meijän kaa :D Joka paikassa myös mis käveltiin ni ihan kaikki tuijotti ku oltiin kolme mustiin pukeutunutta ihan saman näköstä blondia, ni erotuttiin vähän joukosta :D Meitä luultiin myös niin monta kertaa siskoksiks ja kaikkea.. Tavattiin kuitenki illan aikana kivaa porukkaa ja tehtiin hauskoja tuttavuuksia ja oli kiva ku iso osa juhlimassa olioista oli pukeutunu :)
IMG_1659 IMG_1656 IMG_1672

9 kommenttia:

 1. Ois pari kyssärii :) kauan olit opiskellu espanjaa ennen tonne lähtöö? Ja ootko oppinu paljon? Sit kans mist noi sun kaks kaverii on? Ootko saanu espanjalaisii kaverei? Ja miten ne espanjalaiset suhtautuu ku oon kuullu et siel saattaa olla ilkeit naisii jos on vaalee :D oon lähös ite kans 13-14 vuodeks espanjaa nii kiinnostais:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. lukios vuoden olin lukenu eli 4 kurssii ja joo oon oppinu kyl aika paljon et voi keskusteluu käydä ja sillee ja kielioppii jonku verran oppinu kans tääl mut et en kyl läheskää puhu mitään täydellist espanjaa viel.. ja laura ja lisa jotka on kuvissa on norjast ja suomest jaon vaihtareita kans, ja joo oon saanu espanjalaisii kavereitaki :) meni melkeen 2kk ennenku oikeesti niinku löys ne jotka on sunkaa samallaisii ja siis aluks koulus meille ei tytöt oikee ees puhunu ja meil ei ollu mitää kaverei mut sit just viimeviikol alko saada kavereit joka puolelt ja yhtäkkii kaikki haluu lähtee ulos meijän kaa ja olla meijänkaa.. mut et joo no siis tytöt tääl saaattaa ajatella et ollaa ilkeit ja ylimielisii ja et me ajatellaa et ollaan paljon parempii ku ne koska ollaa vaaleit ja siks tyttöihin on vaikeempi tutustuu.. ja siis tietty jos tulee lisää kysymyksii mielee ni kysy pois vaan vastaan ihan mielelläni ;)

   Poista
 2. Oon lukenu nyt jo jonkun aikaa sun blogias ja täytyy sanoa että tykkään kovasti!!:)) Nostan hattua, että kirjoitat näin usein, sillä usein vaihtariblogeilla on taipumus lopahtaa heti parin postauksen jälkeen:) Nämä halloween kuvat on maagisen upeita! Mun mielestä huippu hienoja :)) Oon ite lukion kakkosella ja oon alottanu lukiossa espanjan ja tykkään kielestä tosi paljon ja nyt seuraan tätä blogia innolla!:)jatka samaan malliin!-Johanna B.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi ihana kiitos paljon kivasta kommentista! :) ja yritän kirjottaa mahdollisimman usein koska muuten kaverit valittaa haha.. tää kommentti piristi! :)

   Poista
 3. ihan sairaan hienoi kuvii!!! varsinki eka & 3 vikaa<3
  ja muutenki oon varmaa sanonu jo tän mut sul on nii ihana ja HAUSKA blogi:)!! en kestä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voii ilahdun aina niin paljon sun kommenteista!! kiitos ihana :)

   Poista
 4. Voitteks te juhlii ja käydä pubeissa/baareissa/kuleilla miten haluutte? :) voiks sä juua alkoholii vaik oot alaikänen? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voidaan juhlia ja käydä baareissa miten halutaan eikä tarvii mitään henkkareita, tosin suurimmaks osaks johtuu siit et ollaan blondei :D ja siis tääl voi kuka tahansa melkeen juoda/ostaa alkoholii vaik on alaikänen mut et se on ihan itestä sit kii et juoko vai ei :)

   Poista