sunnuntai 28. lokakuuta 2012

El sábado

Buenaas! Lauantai illal lähettiin keskustaan taas ja käytiin kans karkkikaupassa ostamas karkkia ja istuttiin sit ulkona jossain penkillä lonereina syömässä karkkii :D
image_1351427512649891 
Sit lähettiin kävelee jonnekki el barrion lähelle ja koska poco a poco espanjalaistutaan vaan enemmän, ni tässä alla olevassa kuvassa istutaanki yheksän jälkeen illala kahvilla niinku paikallisetkin :)
image_1351427498557378 
Sitte joskus puol yhentoista aikaan lähettiin Roberton ja sen kavereiden kaa pizzalle telepizzaan ja istuttiin siel jonku aikaa kunnes lähettii koko porukka Robertolle ja siel istuskeltiin sitte loppuilta nauraen ja jutellen ja hauskaa oli :D Tosi kiva ku päästiin mukaan niiden porukkaan, super kivoja ihmisiä! :)
image_1351427478616663
Tässä mä, Lisa, Meri ja Lorena. 

Mukana oli kans Laura, Carlos, Paula, Paula, Cristian ja sitte vielä ku oltiin lähössä ni tuli muitaki. Multa katkes tän illan aikana myös vasemman jalan isovarpaan kynsi ku kävelin Lisan päälle ja sattu niin paljon ja vähän tuli verta, muttei se silti mikään maailman loppu ollu, ni silti Roberto sano et jos en voi myöhemmin kävellä ni se voi heittää mut moottoripyörällä kotiin XD Suomessa kukaan ei tarjoutus tekemään mitään tommosta katkenneen varpaankynnen takia ja en sitte tiiä jos noi ajattelee et oon joku ihan avuton suomalainen jos en sen takia pysty kävelee :D Joku poika(en muista nimeä) kuitenki sit heitti mut autolla kotiin, tosin kylmyyden takia, ja se ajo ihan ku hullu, sain rutistaa sitä penkkiä ja olin ihan varma et henki lähtee vielä ennenku oon kotona :D No hengissä selvittiin kuitenki..
DSC_0001
Sain tuliaisia Suomesta ja oli ihana alottaa aamu ruisleivällä ja suomalaisella kahvilla!!!♥♥♥ Oi että.

Ja pakko tänne loppuun viel lisätä et oon espanjalainen!!!! Mul oli tänään niin 'Naapureina Madridissa' momentti!!! Tänään ku istuttiin olkkarissa ni kuultiin yläkerran naapureiden huutavan jostain, ni juostiin äkkiä Rhevan kans keittiön ikkunan ääreen kuuntelemaan. Se oli ihan suoraan ku Naapureina Madridista ohjelmasta, ku ne kolme vanhusta aina salakuunteli muiden juttuja ikkunan kautta :D En tiiä ootteko kattonu mut se oli jotenki vaan niin hauskaa haha..

12 kommenttia:

 1. voi ei, naapureina madridissa on iha huippu sarja!! :-D

  VastaaPoista
 2. hei mikä kamera sulla on ja mikä putki?? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nikon d3000 ja nikkor 50mm/1.8 ;) mut et nää tässä on kännykkäkuvia paitsi vika:D

   Poista
 3. tarviiko sielä ollenkaan Englantia? Millä kielellä teet kokeet? Oisko mahollista päästä kaverinkans tolleen samaan kaupunkiin? ja oliko ne haastattelut vaikeita? oliko kielitesti? Kiitti jo etukäteen. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kaikki täällä tapahtuu espanjaks, et tee englannilla mitään täällä koska sitä ei osaa kukaan puhuu :D eli siis kokeet ja kaikki on espanjaks. ja on varmaan mahdollista päästä kaverin kaa samaan kaupunkiin jos molemmat teette aluevalinnan samaan paikkaan, mut tietenkään sitä ei voi taata et pääsette mut todennäkösimmin kyl pääsette. mut et laura teki aluevalinnan tänne, mut mä en :) ja haastattelu oli ihan englanniks eikä mitään mist tarttis stressaa eli ei ollu vaikee, avaat vaan suun ja hymyilet haha :D ja ainakaan STS:äl ei ollu kielitestii tänne :) ja eip mitään ihan mielelläni vastailen:)

   Poista
 4. Tää sun blogi on niin ihana <3 On tosi mielenkiintosta lukea sun kuulumisia. Osaat kirjottaa tosi hyviä tekstejä. :) Hauskaa loppu vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voii kiitos paljon ihanasta kommentista! :)

   Poista
 5. riittäiskö et luen vuoden espanjaa ennen sinne tuloa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. riittää ehdottomasti!! mäki olin lukenu lukiossa vaan vuoden, 4 kurssii ja täällä ollaan ja pärjätty on :D

   Poista
 6. hihii näytätte Lisan kaa ihan samannäkösilt :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha ihan sika monet sanoo!! :D hassu juttu ku ite en nää mitään samaa:D

   Poista