torstai 25. lokakuuta 2012

Casi noviembre

DSC_0572 DSC_0658-2
Minä ja mun amerikkalainen vaihtarisisko RhevaDSC_0647
DSC_0727
Viime torstaina mentiin iltapäivällä Rhevan kaa ulos vähän kuvailemaan ja ylläolevassa kuvassa näkyy esplanadi ja allaolevissa kuvissa ollaan sellasella tooooosi pitkällä laiturilla mistä näki koko Alicanten ja se on niin hieno paikka.
DSC_0755 DSC_0811 DSC_0822 DSC_0840
Perjantaina paistettiin Rhevan kanssa piirakka mis oli juustoa, kanamunaa ja kinkkua ja taas tuli todettua ettei musta oo ku harmia keittiössä. Mun piti laittaa vaan puolikas juusto ja laitoin vahingos kokonaisen(en edelleenkään syö juustoa..), sitte ku hostmama tuli häiritsemään ni kaadoin liikaa suolaaki mut loppuenlopuks se kuitenki oli ihan hyvää :) Ens kerralla sitte paremmin.
DSCN1402 DSCN1408
DSC_0844
Viikonloppu vietettii rauhallisissa merkeissä ja lauantaina illalla mentiin Lisalle tekemään ruokaa. Tehtiin tooosi hyvää kanapastasalaattia ja jälkkäriks suklaafondueta hedelmien kans ja oli niin hyvää nami.
DSCN1425 DSC_0867 DSC_0874
Hedelminä meil oli kiwii, ananasta ja mangoo ja suklaajutussa oli maitosuklaata ja valkosuklaata ja maitoo ja ylläriylläri mä taas kaadoin sekaan liikaa maitoa ni jouduttiin syömään melkeen lusikalla:DDSC_0888
DSC_0920
Tämmösiä hedelmiä hostäiti säästää ja varmaan odottaa meijän syövän noi. Hyi. Mutta muuuten mulla on ollu ihan super hyvä päivä tänään!! I'm so happy!!! Oon puhunu enemmän espanjaa ku koskaan, jutellu niin monen ihmisen kanssa ja käytävälläki mulle tultiin jopa puhumaan :DD Nyt piti lähtee ulos Elenan ja Bean kaa(vihdoinki saatu kavereita!!!:D) mut tyypillisesti alkoki satamaan just nyt :( Mut ihan sama elämä hymyilee kunnolla vihdoinki :)) Besitooooos!

4 kommenttia:

 1. Tykkäätkö sun hostäidistä?

  VastaaPoista
 2. joskus tykkään tosi paljon ja joskus taas en yhtään :D mut noin yleisesti se on ihan ok.. vois olla pahempi:D

  VastaaPoista
 3. cuando estoy mirando el ultimo foto puedo oler el olor de putos perros...te q culito<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahahah si yo tambien.. y hoy es el díá grande.. wish me luck. teq tambien<3

   Poista