torstai 11. lokakuuta 2012

Vida cotidiana aquí

Helooouuu! Täl viikol on ollu kouluu vaan maanantai, keskiviikko ja tänään torstaina koska koko ajan on jotain fiestoja sun muita ni on ollu vapaata ja nyt taas kolmen päivän vapaa. Koulussa mul on kans ollu mun eka kunnollinen koe, se oli ekonomiaa ja oli oikeestaan aika helppo ja meni paremmin ku olin odottanu. Alotin lukee vasta vähän tiistai iltana ja tajusin et jos oikeesti en olis niin laiska ja alottaisin lukee aikasemmin ni olisin oikeesti tosi fiksu ja olisin varmaan osannu kaiken koska se ei tosiaan ollu mikään suomen kokeiden vertanen..
IMG_0446 IMG_0453 DSC_0369 Muuten ollaan oltu taas rannalla, tehty maailman parasta pastaa Rhevan kans ja muutenki kokkailtu kaikenlaista, syöty frozen yogurtii, saatu yliannostus jätskistä ja suklaasta, hostmami tehny maailman parasta paellaa ja sit käyty rannan jälkeen syömäs ravintolas ja tuntu kyl hyvältä syödä vähän vihanneksia vaihteeks :D Lämpöö tääl on vieläki joku 30 astetta eli ei pahemmin palella, paitsi öisin aina välillä herään siihen et mul on kylmä. Oon nyt oppinu mennä nukkumaan verkkareissa, sukat jalassa ja college paita päällä ja enää ei oo kylmä :)

DSC_0328 IMG_0619 DSC_0365 Sitte taas siitä kuntosalista. Me aina jotenki onnistutaan nolaamaan ittemme ku mennään sinne ja siis ihan joka kerta jotain tapahtuu. Ollaan jo varmaan joku yleinen vitsi siellä. Viime viikolla joku päivä ku siel on sellaset lasiovet mistä se vastaanottopoika(joka jo tuntee meijät harvinaisen hyvin, wonder why) näkee kaikki ohikulkevat ja mitä ulkopuolel tapahtuu, ni oltiin kävelemäs salille ja käveltiin vahingos suoraan ohi ja sit 10sek myöhemmin tullaan sinne sisään ja siis taas mentiin sinne sisään nauraen ja ihmettelen mitä se vastaanottopoika meistä ajattelee. Sitte otettiin eilen Lisa mukaan salille ku se halus tulla kokeilemaan, ni oltiin just opetettu Lisalle miten se sanoo et voiko se tulla kokeilemaan sinne ja no sitte mennään sinne sisään ja mennään Lauran kaa porteist ohi ku Lisa tokasee sille vastaanottopojalle et 'voy a probar' eli, aion kokeilla ja sitte kävelee vaan portista läpi... :D Ja siis oltiin just taas noin 10sekuntia aikasemmin opetettu miten se kauniisti kysyy että voiko se kokeilla. No sitte meinattiin taas Lauran kaa kuolla nauruun eikä Lisa tajunnu mitään ennenku selitettiin tilanne sille heheeeee. Q mona eres.
IMG_0611 IMG_0608 CSC_0440
Meijän lintu PioPio

Lyhyesti sanottuna kaikki on paremmin ku hyvin täällä jajajaja nyt alkaa fiestaviikonloppu!!!! Adioooooooooos! ♥

4 kommenttia:

 1. haha nauran täällä kotona aina noille sun jutuille äänee!! sika hauskoi ku selität ne noin hyvin! :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaha no hyvä jos niistä on muillekki jotain hauskuutta :DD

   Poista
 2. Blir på så gott humör när ja läser dina inlägg :) Skype sku sitta här under vslutet ♥ xo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaha voii så ja bli glad o höra de!! :) o juuup skype fast på lördag ;) min hostmamma e borta nu 3dagar wohoooo så anytime:DD

   Poista