lauantai 27. lokakuuta 2012

Risa y comida

Eilen koulun jälkeen näin mun aluevalvojaa hetkisen ja sitte illemmalla lähettiin jätskille ja keskustaan Lauran ja Lisan kanssa ja tarkotus oli metsästää lisää urheiluvaatteita mut lopputulos oliki jotain ihan muuta haha.. Tulin kotiin ilman urheiluvaatteita.
DSC_0955
DSC_0987
Myöhemmin mentiin ruokakauppaan ostamaan ruokatarvikkeita ja sitte mentiin Lauralle tekemään illallista. Täl kertaa tehtiin tosi hyvää pinaattipastaa pestolla. Ollaan oikeen masterchefs!! Sitte ruuan jälken rojahdettiin Lauran sänkyyn ja ruvettiin kattomaan leffaa ja syömään suklaata. Joskus puolenyön jälkeen lähettiin saattamaan Lisa raukka jota pelotti niin kotiin ja sillä kävelymatkalla naurettiin vedet silmissä kyllä niin monta kertaa :D Herätettiin vahingossa myös naapurintädit ku naurettiin niin kovaa. Oli super kiva ilta con mis chicas♥
DSC_0982 DSC_0990
Tää päivä alotettu taas ihanalla isolla aamupalalla, käytiin taas markkinoilta ostamassa tuoreita hedelmii ja croissantti ja nyt ollaan ihanan ravittuja :D Mulla on edelleenki paikat ihan jumissa keskiviikon cooper testistä ja siks seuraavaks mennään pinenellä palauttavalle juoksulenkille Lisan ja Lauran kanssa. Lounaan jälkeen ajateltiin mennä käymään kans castillolla ja katotaan mitä sitte keksitään. Hyvää viikonloppua! :)

6 kommenttia:

 1. Hi Stina!!! :)
  How are you?
  Even if I don't know what that means, what you wrote, but your pictures look really good. You look really good. Seems like you are happy en España. ;) Hope everything is going well and we should write sometime.
  Love Lydia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hey Lydia, I'm just fine here. And thank you, me alegro :) (can't say that in english haha..) And yeah things are nice here and we should definitely write/talk sometime. Hope everything's well there too!
   Besooos, Stina

   Poista
 2. voi vitsit te ootte kauniita näis kuvissa:)!!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. tack jag också o du skrev din kommentar tre gånger :D men den e läder bara där framme ;)

   Poista