sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Peggy Sue's

Torstain oli vika koulupäivä ni mentii iltapäiväl ostaa karkkii ja sit mentii kaupungille shoppailee ja kiertelee kaupois, löysin kivan kaulakorun kans. Kenkiä ku tarviin ni ei löydy mistään ja laukkujakaan ku en oikeen tarvii ni on nurkat täynnä joka paikassa ja haluun melkeen jokasen haha... Tai ainaki bimba&lola laukut. Ana kerto mulle et tammikuussa bimba&lolassa on jotku jättiläisalet ni yritän odotella siihen asti :)))
DSC_0446 DSC_0477 
Sitte illal ku alko tulla nälkä ni ei osattu yhtään päättää mihin mennää syömään, ku mä ja Laura haluttiin burger kingiin tai mäkkäriin ja Rheva taas italialaiseen ja Lisa vuorostaan jotain fancya :D Sit oltii päätetty et no kävellään rantabulevardille ja minä ja Laura istutaa mäkkärissä ja Rheva ja Lisa voi istuu lasiaidan toisella puolella italialaisessa ni alettii kävelee rannalle päin ku löydettiinki tämmönen supersöpö jenkki ruokapaikka :D Siel oli kaikkii hampurilaisii, sandwichei ja pizzaa ja ranskalaisii ja kaikkee ja me otettii Lauran kaa tollaset namit sandwichit ja sitte ranskalaisii. Jos oli ihan ällöttävän paljon juustokastiketta päällä ja siis mä en syö juustoa...
DSC_0457 DSC_0443 DSC_0485
Se paikka oli oikeesti suoraan ku Grease leffasta, kaikki sisustukset ja kaikki ja ku siel viel soi semmonen vanha Grease tyyppinen musiikki ja noi värit oli niin söpöt ja kaikkee tosi viihtysä paikka :D Oltiin jo räjähtämäisillämme ton pääruuan jälkee ku päätettii viel ottaa browniet jälkkäriks mut ne ei ollukkaa sit kauheen hyviä, tais tulla suoraan pakastimesta... Ja siis tänä iltana nauroin kyyneleet silmissä niin moneen otteeseen ja mul ei oo ollu näin hauskaa pitkään aikaan :D
DSCN1180 
Tässä kaks nörttii.
DSC_0496 
DSC_0501 
Laura ja Lisa

Perjantai aamupäiväl hostmami lähti Cordobaan kattoo sen tytärtä ni jäätiin tänne kotiin yksin Rhevan kaa. Aamupäivä meni lähinnä vaa lagatessa sohval läppäri sylis Lisan kaa ja myöhemmin illal Laura tuli kans tänne. Me oltiin kaikki niin innoissamme odotettu tätä viikonloppuu koska ku hostmami ei oo kotona ni se tarkottaa sit fiestaa :D Sit kappas just perjantaina piti sataa kaatamal mut ei se meitä estäny hehe. Käytii hakee eka kiinalaista ja istuttii olkkaris syömäs ja sit laittauduttiin ja lähettää joskus kahentoista jälkeen vissii ulos ja hui ku ulkona oli viel niin lämmin et topissa pärjäs ja kaikkee, ihanaa :) 
DSC_0516 DSC_0518
Lauantaina illal Lisa ja Laura tuli taas tänne ja pidettiin läskistysilta haha. Haettii burger kingist ruokaa, ruokakaupast sipsii ja karkkii ja donitsei ja muita terveellisyyksii. Tästä huomaa kuinka terveelliset elämäntavat mul täällä on heh.. Sunnuntai aamuna siivoiltii viel vähäsen ja sit pidettii Rhevan kanssa pieni sunnuntaibrunssi. Nyt istutaa sohvalla haisevien koirien kanssa ja mietitään mitä sitä tekis. Ei sen kummempia tänne, chau :) 

11 kommenttia:

 1. Hei kuulostaa taas niin ihanalle olosi tuolla! Mutta kysyisin että onko sun mielestä tai teijän muidenkin vaihtareiden mielestä alicante liian pieni paikka? Että onko siellä paljon tapahtumia ja ilta menoja? Vai onko niitä sitten paljon ja te ette aina saa lähteä niihin? Kun itse olen just miettimässä että minne päin espanjaa niin sen takia kyselisin?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en tiiä mitä iltamenoja tarkotat mut siis iltasin ja öisin kaikki on auki ja iltasin löytyy kyl aina jotain tekemistä jos sitä vaan haluaa :D mut siis se riippuu kans millases perheessä oot et millasiin tapahtumiin meette tai niinku mitä menoja teil on, koska esim mun hostäiti ei tee muuta ku makaa sohvalla eikä se vie meitä ikinä mihinkään eikä olla tehty sen kanssa yhtään mitään enkä oo tavannu ketään sen tuttuja tai mitään, mut sit taas toivoisin et mul ois perhe mis ois lapsia ja et perhees ois jotain sosiaalist elämää :D ja siis kyl aina saadaan lähteä jos on jotain. mut sit taas mun ja monen muun mielestä alicantessa on ihan liikaa vaihtareita ja tääl on tosi vaikee saada kavereita, meijän pienessä koulussa on varmaan 20 vaihtaria ja siis jos nyt rehellinen oon ni mä en oo saanu täältä ees espanjalaisii kavereita koska niihin on tosi vaikee tutustuu koska tääl on niin paljon vaihtareita ja se on oikeesti perseestä. ni kannattaa mielummin valita jos mahollisuus ni joku isompi kaupunki, sillon on isompi mahollisuus olla melkeen ainoo vaihtari koulus ja silleen saada helpommin kavereita ja enemmän menoja ja tekemistä :) tulipa romaani mut toivottavasti sait tästä jotain irti :)

   Poista
 2. Vitsi kun kaikki ruuat näyttää niin ihanilta! :-D

  VastaaPoista
 3. ihan ku oisit vaa laihtunu tuol ettet ainakaa lihonu!! oot niin pretty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aaaa mitäää :D en tiiä voiko olla mahollista mut mielummin sit niin päin haha :D kiitos paljon ihana! :)

   Poista
 4. Onks teijä koulus oikeesti 20 vaihtarii?? Mun koulus on yks mun lisäks ja seki on vaa puol vuotta:D eli mul on iha päinvastoi et mul on vaa espanjalaisii kaverei haha ja olisin ehkä toivonu et olis ollu tuol koulus joku toinenki vaihtari ketä olis vuoden! Mä taas luulen et mitä pienempää paikkaa pääsee ni sitä vähemmän on vaihtarei, ku tääl mis mä oon ni kaikki tietää toisensa et tää on nii pieni :) tykkään lukee muute tätä sun blogii iha sairaasti! Toivottavasti nähää madridissa :) t. Julia heinonen (jos muistat mut oon kans vaihdos haha xd)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en nyt tiiä onko just ja tasan 20 mut ainaki siin lähellä, meit on ihan joka maasta... ja siis nyt jälkeenpäin ehk toivon et oisin päässy johonki paikkaan mis ois isompi mahollisuus ettei kaikki ois samas koulus... ja jooo hope sooo et nähää madridis ;) hahah, ja niin siis kuka oot?!?

   Poista
 5. Mut vähä outoo et voidaa sijottaa noi paljp vaihtarei samaa kouluu! Voin ottaa yhden kiitos tänne XD hahha eihä siit madridist oo tullu viel mitää infoo? Hahha oli pakko vaa varmistaa et tiiär varmasti....:DD t julia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo voin lähettää niistä pari sinne. ja meijän aluevalvoja on ainaki puhunu meille siit madridista ja lähettäny sähköpostii ja kaikkee :D

   Poista
 6. Miksei mulle oo tullu mitää sähköpostii..... Ehkä soitan sil huomenna:D

  VastaaPoista