tiistai 4. syyskuuta 2012

Vikat päivät

Holaaaa!!! Taas niin kauheesti asiaa enkä tiedä mistä alottaa :D No mut siis lauantaina mun ihanat rakkaat maailman parhaat ystävät oli järjestäny mulle yllätysläksijäiset!! Ei kyllä pysyny ihan yllätyksenä koska olin saanu vähän vihjeitä aikasemmin mut ainakin yritin esittää yllättynyttä. Mutta ihan sama ajatus oli tärkein ja meillä oli ihan super kivaaa ja kaikki kaverit kasassa viimesen kerran ja tää oli ihan täydellinen viimenen viikonloppu Suomessa! I'm so happy!!! MUCHÍSIMOS GRACIAS A TODOS!! ♥
IMG_9606 IMG_2335 Ja niin tosiaan enää 3 päivää ja sitten lähtö koittaaa!!! Hui. Mihin se 45 päivää katos?? Viikonloppuna ostin kans mulle ihan oman matkalaukun joka on punanen ja hieno. Oon vähän jo pakkaillu tavaroita ja tosiaan näin eilen taas Lauran, joka siis myös menee Alicanteen ja käytiin ostamassa Lauran kanssa perheille tuliaisia. Ostin marimekon punaset unikko kuvioiset patalaput, muumimukin, Suomi kirjan ja Helsinki kirjan ja ihan valtavan läjän karkkia ja suklaata ja muuta makeeta ja pakko myöntää että tuli ehkä ostettua vähän liikaa niitä... Ne on siis pelkästään mamille, siskolle ja isovahnemmille. No mutta ainakaan ei lopu kesken. Ja niin, arvatkaa mitä!! Asutaan Lauran kanssa vielä samassa kerrostalossa!! En tajuu miten voi käydä tämmönen tuuri. Ja pakkauksesta puheen ollen, jos jollakin on jotain fiksuja ja hyödyllisiä pakkausvinkkejä niin otan mielelläni vastaan! :)
281988_4547033360169_1549161722_n
304415_4547036520248_796963466_n
Oltiin maanantaina Vapianossa syömässä vanhalla tyttöporukalla ja oli taas nannaa ja kiva nähä kaikkia :-)

Ja sit mulle myös tässä joku päivä selvis, etten asukkaan enää siellä San Vicente del Raspeigissa jossa luulin edelleenkin asuvani vaikka se perhe vaihtu. Mut nyt siis asunkin ihan Alicante Alicantessa!! En osaa ihan selittää, mutta siis ihan rannan vieressä ja lähellä keskustaa(kai)!! Muy guay!!

Hasta pronto!!

6 kommenttia:

 1. onko lauralla blogia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nyt sillä on :D http://almostspaniard.blogspot.fi/

   Poista
 2. Hei hirmusesti tsemppii! ja huippuvuosi tulossa! ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon ja toivotaan niin! :))

   Poista
 3. kannattaa pukee päälle mahdollisimman paljon vaatteita niin ei mee tilaa matkalaukusta!

  VastaaPoista