torstai 6. syyskuuta 2012

Adiós Finlandia

IIIIIIIIIK huomenna lähtö!! Nyt on kans suurimmalle osalle jo sanottu moikka ja eilen kävin kattomassa parin kaverin treenejä ja hyvästelemässä ne ja myöhemmin mentiin vielä äitin ja isin kanssa syömään thaimaalaista ja oli hyvää. Eilen illalla tehtiin kans äitille skype ja loppuillan se sitte hehkutti kuinka mä hyväksyin sen skypekaveriks ja et nyt sillä on oma salasanakin...
Tänään aamupäivällä olin vielä koulussa vikalla espanjantunnilla enkä kyllä oppinut yhtään mitään koska keskittymiset oli ihan muualla, sen jälkeen hilluin koululla vielä ruokavälkän ajan ja oli ihan hirveetä sanoa moikka kaikille mut kohta kuitenki taas nähään eikä se 10kk loppuenlopuks niin pitkä aika varmaan oo :) Illalla tulee vielä muutamat kaverukset tänne ja tehään varmaan ruokaa ja itketään. Höhö. Muuten oon sitte vaan tänää vielä pakkaillut jotain pikkujuttuja ja syönyt salaattia joka maistui ihan yhtä pahalta ku miltä näyttikin. Vielä pitäis tehä joku väliaikainen muutto ulkomaille -ilmotus KELAlle ja vaikka mitä muita turhia pikkujuttuja.
DSC_1004-2 Mun matkalaukku paino eilen illalla 19.4kg mut sieltä kyl puuttu vielä vähän juttuja. Lentoyhtiön painorajotus on 23kg mut sitte taas ku mennään Barcelonasta junalla Alicanteen ni junassa on painorajotus 22kg... Plus että pitää ottaa huomioon et mulla varmaan kertyy Barcelonassaki vähän lisäkiloja ehkä..
DSC_1008 Mut siis muuten fiilikset on ihan sekavat en oikeen tiiä mitä tässä pitäis tuntea, oon samalla maailman onnellisin ihminen ja myös ihan paniikissa :D Anyways huomenna aamulla pitää olla lentokentällä 4:30 ja lennetään sieltä Berliinin kautta Barcelonaan ja ollaan sitte Barcelonassa pari päivää orientoitumassa ja sunnuntaina Alicanteen. Ainii oli vähän jääny se hostmamille viestin lähettäminen ni lähetin tänään päivällä sille viestin ja ilmotin olevani elossa ja se vastas ja vaikutti tosi kivalta. Pyysin myös Amparoa tulkistemaan miltä se mami vaikuttaa ja tultiin sellaseen yhteisymmärrykseen että ihana on. Hih. Ei mulla varmaan kauheesti muuta asiaa ollu.

Ihanaa vuotta kaverit ja nähdään ens kesänä!!♥

7 kommenttia:

 1. Nonii hei hyvää vaihtovuotta ja kirjotteleppa sitten espanjan puolelta taas :-)!!

  VastaaPoista
 2. wohoo, jään innolla odotteleen seuraavia postauksia! :-)

  VastaaPoista
 3. oi vitsit kyllä vaikuttaa kivalta. hyvää matkaa:)!!

  VastaaPoista
 4. Ha det bäst och hör av dig! Jag lovar också att hålla dig updated ♥

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. oiii vietä tosi kiva vuosi!! :-) täälläkin jäädään innolla odottelemaan tulevia postauksia :)

  VastaaPoista
 7. Kelailin et jos nyt saan töitä niin voisin lähtee Barcelonaan sit talvella kun tulee se "pakko nähdä aurinko"-kriisi. Voitais nähä siellä sitten!

  VastaaPoista