sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Fiesta

DSC_0308 IMG_0247Sekä torstai et perjantai sato ja siis en oo aikasemmin nähny ees mitään vastaavaa. Lähettii perjantai iltapäiväl jätskille ja istuttii DeCaramelos varmaan puoltoist tuntii ku ulos ei voinu mennä ku sato ihan kaatamal. Ja siis ku tääl ei koskaan sada ni eihän tääl olla ees varauduttu mihinkään sateeseen eli kaduil ei oo mitää viemäreit mihin se vesi menis ni kadut melkeen vaan tulvi, oli ihan hulluu mut samal nii mysit(anteeks en tiiä sanaa suomeks:D) ku voitii istuu siel sisäl jätskillä ku ulkona sitä vettä vaan tuli ku suihkusta :D Sit illal mentii Lauran 17-vuotis synttäri illalliselle johonki italialaiseen ravintolaan ja ku kerrottii niille tarjoilijoille et on Lauran synttärit ni saatii ilmanen tiramisu jälkkäri sit ruuan jälkee jos oli kynttilä pääl ja voi että ku oli hyvää, parast tiramisuu mitä oon syöny!! Omnom♥ Laura sai kans yhestä tarjoilijasta ihailijan, tai ehkä sitä voi kutsuu jopa stalkkeriks.... Ku oltii lähös se iski Lauran käteen pienen lapun tekstin ja puhelinnumeron kera ;-)
IMG_0275
Lauantaina oli aika mielenkiintonen päivä :D Ku istuin syömäs aamupalaa ja olin ollu hereil muutaman minuutin ni heti hostmami rupes valittaa siit kuinka Rheva nousee ylös liian aikasin ku se herää kaheksalta ja mä kuulemma nukun liian pitkään ku herään yheltätoista.. Sitte hostmami passitti mut ja Rhevan markkinoille ku meil ei ollu mitään tekemistä ja siel markkinoilla sit käveltiin vaan ja siel on paljon hedelmii ja vihanneksii ja karamellei ja sitte me pysähdyttiin leivosten kohalle :D Siin oli vaikka mitä hyvää ja sitte halusin sellasen pienen suklaa croissantin tapasen jutun ja sit sanon sille pojalle et haluisin semmosen ja kaivoin rahaa esille ja sit se ojentaa sen mulle ja on sillee "10 centimos" ja mä vaan "10 CENTIMOS?!?!" eli siis kymmenen senttiä. Voitteko ymmärtää siis kymmenen senttiä?!?!. Olin varautunu johonki kahteen euroon ja siis miten se voi maksaa vaan kymmenen senttiä?!? 
IMG_0289
Kävin myös läpi mun ensimmäisen 1,5h kestäneen väittelyn espanjaks ja huhheijaa :-D Muista edes mistä koko juttu lähti mut et ton aikana kyllä päässä kiehu ja ei ollu kaukana et oisin motannu hostmamii suoraan naamaan nimittäin mieli teki :D Tästä se espanjalaistuminen lähtee.
IMG_0334 Lauantai illal oli sitte taas fiestaaaa koska oli meijän rubita pequenita Lauritan synttäriiiit!!♥ Meijän oli tarkotus mennä Playa de San Juaniin ja hypättii taksiin mut mentiinki eka KFChen syömää ku oli nälkä ja sitte mentii meijän lemppari Irish pubiin Alicanten rantabulevardille. Siel oli sama tarjoilija ku viimeviikol ja ku oltiin viimeviikol huviksemme jätetty kuittiin pieni viesti sille että 'parhaat drinkit mitkä ollaan tänään juotu :) terveisin Lisa, Stina ja Laura♥" ni sitte eile ku lähettii sielt ja saatiin lasku ni se tarjoilija oli kirjottanu siihen kuittiin et "te ootte parhaat asiakkaat jotka mul on ollu, Sergio" ruvettii vaan nauraa ku se oli niin ihana ei oltu odotettu mitää tommosta!!:D Säästettiin se kuitti ku se oli niin ihana hihi:)) Sit mentiin el barrioon ja istuskeltii jossai terdellä ja ku lähettii sieltä ni tää Vincent, Lauran ihalija/stalkkeri miten sitä haluu kutsua, kappas kappas seisoskeli siellä ja jotain huito, ja siis creepyä täs on se, et ku oltiin perjantaina siel ravintolas ni se sano Lauralle et se oli nähny Lauran samana päivänä syömäs suklaata jossain ja nyt yhtäkkii se seisoskeleeki samas paikas mis me ollaan :D Ku liikuttiin paikast toiseen ni se varmaan sillonki seiso jossain nurkan takana vakoilemassa. Quien sabe.
IMG_0426
Sit hypättii taas taksiin ja päätettii et mennäänki Campo de Golfille tanssimaa mut ei siel ollukkaa oikeen ketää mut saatiin ainaki hyvät kaverit siit baarin valokuvaajasta ja tarjoilijasta ne oli ihania!! :D Lähettii sit aika nopeest takas Alicanteen ja sit joku tyyppi vei meijät vipin kaut sisään (niinku jokapaikassa koska ollaan vaaleita...) yhteen baariin ja jonojen ohi vaan ja siel oltii sit hetki ja ku juttelin jonku miehen kaa ni sit se pyys mut illalliselle. Tosin kieltäydyin ja sit lähettiin pois sieltä :D Sit löydettiinki jotain italialaisii futaripoikii joiden kaa mentii johonki baariin tanssimaa ja oli ihan super hauskaa! Ne oli tosi kivoi ja jotain pari vuot vanhempii ja kommunikointi suju italiaks ja espanjaks, me puhuttii niille espanjaa ja ne meille italiaa ja hyvin meni:D Oli ihan super funfun ilta, pidettii hauskaa ja tanssittiin ja kotiin menin joskus puol viideltä. Hiihiiiihhi :)
Photobucket

PS. anteeks huonoista kännykkäkuvista mut en jaksa kiikuttaa kameraa joka paikkaan :D

12 kommenttia:

 1. ootsä suomenruotsalainen? siistii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo kind of haha.. tai oon puhunu koko elämäni ruotsii mut siis ei kummankaa vanhemman äidinkieli kyl oo ruotsi :)hih

   Poista
 2. love it när du skriver så vapaasti om alla jappar och barkvällar ;) go Stina!

  VastaaPoista
 3. vitsit miten kivalta kuulostaa oleminen tuolla!:) mitenkäs host äitikö antaa teijän noin myöhään olla siellä? Ihan itekkö ostatte alkoholia vai millasista drinksuista puhutaan?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jooo tykkään nyt ihan sikana olla tääl mut alku oli vähän vaikee.. ja siis tääl on ihan normaalii tulla kotiin seittemält aamul et mun aika on semi aikasin, ja ei se ees aina anna noin myöhään olla ulkona, siit aina keskustellaan erikseen ja ihan tilanteesta riippuen :) ja siis no alkoholii täältä sais ostettuu ihan kuka vaan ja mitä nyt kukin ite päättää juoda ku on paljon kaikkee holitonta ja holillista mistä valita :)

   Poista
 4. miten sul on varaa mennä taxil ympäriinsä ja syödä ain ulkon, siis ku se hostmami ei anna sun syödä muuta ku niin tiettyinä aikoina:o?
  mut ihana blogi, yks mun (ja mun kahen kaverinki) lemppareist:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tääl taksi ei maksa ku pari hassuu euroo ja ku meit on monta ni siit tulee loppuen lopuks tosi halpaa ja ruoatki on superhalpoja tääl :) ja sit aina yritän käydä jääkaapist hakee vaik jogurttii tai jtn jos tulee tilaisuus haha.. ja voi kiitos paljon tooosi kiva kuulla!! :)

   Poista
 5. minkälaisia hintoja sielä on vaatekaupoissa ym? oon luultavasti enskeväällä tulossa sinnepäin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aika samaa hintaluokkaa ku suomes tai no aika paljon jotain hm hintaluokkaa, mut sit tass zara ja mango on tääl halvempii ku suomes:))

   Poista
 6. minkä niminen se italialainen ravintola oli missä kävitte? :)

  VastaaPoista