tiistai 24. heinäkuuta 2012

45 días

Buenos días! Laitoin tänään innostuksesta kännykkään laskurin mistä näkee kuinka kauan aikaa lähtöön enää on, ja hui enää 45 päivää!! Huhu! Tuntuu niin vähältä mut taas puoltoista kuukautta kuulostaa pitkältä ajalta haha. Mut siis tätä innostusta lisää se, että sain tuolla Ranskassa monta ihanaa espanjalaista ystävää joita pääsen näkemään uudestaan ens vuonna! Ne on kaikki niin ihania ja ystävällisiä ja kaikki tarjoutui auttamaan mua vuoden aikana niin paljon ku tarviin♥ Ihania!!
DSC_0065
DSC_1360
Lucia, Julia, minä, Cris, Maikku, Ana

Cris, Irene, Laura, Julia ja Lucia asuu kaikki Madridissa ja arvatkaa vaan onko juhlakutsuja tullu ja että odotanko pääseväni sinne haha.. Lucialta tuli jo twitterissä kans että 'Madrid is waiting for you to party ;)' haha. Ana asuu Vigossa, Pohjois-Espanjassa ja sen perhe on jo myös ehtinyt kutsua mut niille, hihi♥ Odotan niin paljon että nään mun tytyt taas!!
IMG_7895Laura, Cris, Irene & minä
IMG_7948
Irene, Ana, Maikku, minä & Cris

Minä ja mun apina Cris :-)

11 kommenttia:

 1. oottepa te kaikki niin kauniita! :')

  VastaaPoista
 2. oon kateellinen, olispa mullakin jo ystäviä sieltä ja varsinkin bile kutsuja!:D

  VastaaPoista
 3. Ninna: oii kiitos!! :)
  anna: kiitos paljon :))
  Melisa: haha onhan tää tosiaan ihan kiva :D

  VastaaPoista
 4. hei tiedätkö,että saako espanjasta iphoneen liittymän?kun sulla näyttäis olevan se:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hmm ei mitään hajuu. mulle ainakin suomessa sanottiin ettei saa, mut taas monet on saanu niin vaikee sanoa. sen näkee kai sitte :-)

   Poista
 5. vitsit että olis kiva lähtee vaihtoon, oon miettiny sitä tosi kauan ja on tosi kiva et saa lukee tätä sun blogia ni tietää vähän millasta siellä sitten on :) itsekkin oon lähössä ens kesänä kielimatkalle ja jännittää iha sikana jo nyt. voin vaan kuvitella miten paljo sua jännittää :) mukavaa matkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiiiitooos!! ja kannattaa ehdottomasti lähteä vaihtoon koska se on kuitenkin once in a lifetime opportunity ja ainakaan tähän mennessä en oo vielä kertaakaan katunut että päätin lähteä!! ja kaverit jotka on nyt jo lähtenyt on ainakin puhunu pelkkää hyvää eli suosittelen tosiaanki (jo nyt) lähtemistä!! ja tietty tänne blogiin kirjottelen sitten mahdollisimman usein tuolla ollessa!! :))

   Poista
 6. Kirjotatko blogias vielä?? :o

  VastaaPoista