lauantai 22. syyskuuta 2012

Fin de semana

Hola!! Nyt oon ollu viikon espanjalaises koulus ja täytyy oikeesti sanoo et koulus on kivaa :) Meil on niin hauskaa aina tunneilla ku istutaan poikien kaa ja ku ne yrittää viittoen ja hitaasti puhuen selittää meille kaikki asiat et ymmärrettäis ja sillon saadaan nauraa aina niin paljon :D Sit kans pojat tääl on niin hyvin käyttäytyvii, ku istuin Ivanin vieres hissan tunnilla ja meijän piti tehä jotain sanaselityksii enkä luonnollisestikkaa ymmärtäny mitään, ni Ivan teki kaiken ja ku se oli valmis ni anto mun kopioida kaiken ja koska en ymmärtäny sen käsialaa ni se luki kaiken sana sanalta mulle et voisin kirjottaa :D Sit matikantunnilla joka on ihan hepreaa koska meil ei oo ollu niit asioit suomessa, ni se opettaja sano et koska me ollaan tääl oppimas espanjaa eikä matikkaa ni meijän ei tarvii tehä mitään matikanjuttui et voidaa tunneil tehä mitä halutaan:D Chill. Ja siis eka koulupäivä meni heti hyvin ku olin missanu yhen tunnin ja saanu heti poissaolon, ni koulu oli heti soittanu aluevalvojalle ja aluevalvoja hostmamille :D No seki saatiin sit kuitenki selvitettyy. Sitte täytyy kommentoida et liikkatunnit tääl on ku ala-asteella, me vaan leikittiin jotain leikkejä, samoja leikkejä mitä leikin Suomessa mun 3-7 vuotiaiden luistelukoululaisten kanssa :)))
IMG_0119 IMG_0131 Muuten ollaan tääl syöty paljon jätskii, frozen yogurtii ja milkan oreo suklaata!!!!♥ Parasta ikinä hihihii. Joten taidan sittekki tulla täältä pullukkana pois :) Torstaina meijän oli tarkotus vaan mennä Lauran ja Lisan kaa syömää frozen yougurtii, mut lopputuloksena oliki et kaikki mentii kauppakassejen kera kotiin, ku löydettii kaikkii pikkukatuja mis oli ihan hullu ihanii kauppoja.
DSC_0248_zpsf2544d95 DSC_0290 DSC_0283
Sit eilen illal mentii Lauran kaa syömää vähän lisää jätskii viel lemppari De Carameloon ja naminaminami ku oli hyvää. Sen jälkee oli hullu shoppaushimo ni luonnollisestikki lähettii sit shoppaa :D Käveltiin vahingos bimba & lola kauppaan sisään ja no ulos tulin sit puol omaisuutta köyhempänä... Löysin maailman ihanimman laukun!!
DSC_0274 DSC_0264 DSC_0287 DSC_0304
Nyt lähen ihan just rannalle koska täällähän on vielki se kivat 30 astetta ja aurinkoo ja sitte lounaan jälkeen pitää mennä viel keskustaan ostamaan vähän päällepantavaa koska tänään FIESTAAAAAA!! Jeee vihdoinkiiiin, odotan iltaa niin paljon!! Tididididiiii hyvää viikonloppua!!♥

11 kommenttia:

 1. tiesitkö että sä oot yhessä ef:n videossa niiden youtube-sivulla? : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah tiesin kyl et oon jossain videos mut en oo ees nähny sitä ku en tienny et se on julkastu:Dd

   Poista
 2. Lovely pics!
  What about following each other? Visit my blog and let me know, it would be great to keep in touch!
  I was also wondering if you would like to enter the competition to become the Fashion Muse on my online fashion magazine, it means that you will have your outfits published there!....write an e-mail at info.forerunners@libero.it to learn more!
  XOXO
  Ylenia

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa ja näyttää mahtavalta!! :) nauti!

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia varsinkin tuo toka!!

  VastaaPoista
 5. Vaikutat hirveen positiiviselt ihmiselt ja tykkään hirmusti sun tavasta kirjottaa näitä postauksia :) Voin niin samaistua tohon rakkauteen frozen yogurtia kohtaan, koska ite pistelen sitä kans menemää joka kerta ku satun semmosen paikan lähelle missä sitä myydään :D Kukkaro ei tosin tykkää, mut maha onneks sitäki enemmä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaah no ihan totta!! tääl se on onneks niin paljon halvempaa ku suomes mut siit on kieltämättä tullu vähän paha tapa:D ja kiitos paljon ihanasta kommentista, tosi kiva kuulla jos tykkäät! piristi :)

   Poista
 6. Tuo kapea katukuva on ihana! rakastan kaikkia tollasia kuvia ja espanjaaaaa! <3 kiva lukea sun blogia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihi paljon kiitos ihanasta kommentista!! :)

   Poista