torstai 6. kesäkuuta 2013

Puestas del sol

Ihan super hyvin alkanu viikko!! Maanantaina illalla oltiin päätettty Lauran kaa mennä rannalle istumaan ja kattoo auringonlaskuu, no meijän tuurilla missattiin se itte auringonlasku mut ostettiin kiinalaist mukaan ja mentiin sinne istuskelemaan :D Oli ihana vaan istuu siel, kuunnella musiikkii, syödä ja kunnella aaltoja lämpimänä kesäiltana. 
 photo 65a8d23b-13d0-4347-9e32-d2c0d3c00ca5_zpsa55ebf48.jpg

 photo 0825a6c4-0c3e-40b5-aead-5dad4ed0df2d_zpsc23ad6f4.jpg
Sit tiistaina ei menty kouluun ja no heräsin 7:30 puolkuolleena ja lähin Lauralle päin, joka oli tapansa mukaan nukkunu pommiin, no sitä odotellessa kävin kahvilla ja sitte ku neiti heräs otettiin ratikka San Juaniin päin rannalle. No ei se ratikka pysähtyny ees siellä ni jouduttiin El Campelloon asti :D Sielt otettiin takasin päin toinen ratikka ja jäätiin pois heti rannalla tarkotuksena mennä mäkkäriin aamiaiselle, ja no se rantahan on semmonen 6km jja sitte 45min "kyllä se kohta tulee" toistamisen jälkeen ollaan vihdoinki perillä ja nälkäki ehti jo tulla tossa ajassa. Mentin sit sinne syömään hampurilaista heti aamusta ja jätskiä myös ja sitte rannalle, missä tutustuttiin joihinki Jersey Shore poikiin :D Syötiin lounas kans mäkkärissä ja myöhemmin ihmeteltiin miks turvottaa.
 photo cf8c2945-af55-4149-8c40-cb6d4f832732_zps8139fbae.jpg photo cd21062c-383d-4d7b-b6fe-db22bbafee6c_zps0c30040f.jpg
Sit illalla mentiin telepizzan kautta castillolle illalliselle, ja Alexey vei meijät semmoseen ihanaan syrjäseen paikkaan mihin oli tosi vaikee päästä :D Olin varma et tipun alas sielt ku piti seinänreunaa pitkin kiivetä. Laura ja mä huolehdittiin enemmän pizzan ehjänä ylös pääsemisestä, ku ittestämme :D
 photo 2dba39b8-e152-41e1-b751-616ed174b0f0_zps566f3014.jpg

Siel olti niin upeet maisemat ja ennen kotiinmenoo käveltiin viel vähän vanhassa kaupungissa ja katottiin ihanii maisemia. Ku oltiin jätetty Laura sen kotiin ja ollaan kävelemäs Lauralta meille Alexeyn kaa, ni matkan puoles välissä tajuun et olinki unohtanu avaimet Lauralle, oisitte nähny Alexeyn ilmeen ku sanoin sen XD Tämmöst ei voi oikeesti sattuu muille ku meille, oon niin tohelo et melkeen hävettää..
Keskiviikkona ei tapahtunu mitään ihmeellistä ja tänään oltiin rannalla koko päivä. Huomenna lähetään aamulla Madridiin, ja ku rannalla kerrottiin Alexille ja sen kaverille et mennää sinne ni sit pojat hetken jotain jutteli siinä kunnes ilmottaa 'lähetään meki Madridiin', mul jääty hymy siihen, haha.. Tosi kivaa XD Sano sitte kyl et ei meijän niiden kans tarvii olla, et nähään sitte sunnuntaina ja no joo tullaan niiden kyydissä pois sieltä sunnuntaina :D

8 kommenttia:

 1. apuaa mihin ootte oikee kiivenny herranjumala...:D:D näyttää hyviltä noi ruuat ja ootte ihanan ruskeita:) niii ja hienoi kuviii taas kerran:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaha oikeesti ei ollu kuolema kaukana ku tonne kiivettiin ja olin varma et alexey yrittää saada meijät hengilt viemäl meijät tonne :D mut siis naminami oli hyvät ruuat ja kiitos paljon :))

   Poista
 2. tutustuitte jersey shore poikiin :D?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaha siis meil on semmonen inside läppä, ku espanjas on ihan sikana sellasii poikii jotka sheivaa kaiken vartalostaan ja on nii haba sellasii ylitreenattui jotka rakastaa itteään enemmän ku mitää ni sellasii on jersey shore pojat, ja aina jos nähää sellasii ni ollaa vaa et 'nice jerseyshore' ;D haha

   Poista
 3. tokavika kuva = täyttä täydellisyyttä♥!

  VastaaPoista
 4. vitsi toi on upee kuva mis toi alexey on kyykys yksin tos kalliol ja toi maisema ja toi lintu tuol ja noi värit, ihan sika upee! :D ja muutenki ihanii kuvii ja ihana postaus taas jälleen :)

  VastaaPoista