keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Madrid

Yks mun elämäni parhaista reissuista takana!!♥ Ja myös spontaaneimmista, haha.. Torstai illalla ei vielä ees tiedetty miten mennään Madridiin. No löydettiin kuitenki auto ja lähettii perjantai aamuna Alejandron kyydillä yhen muun pojan kanssa Madridiin päin, tosin ilman mitään päämäärää tai majotuspaikkaa, saatikka ilman mitään tietoja paluumatkasta. Ku päästiin perille mentiin heti ekana Plaza Mayorilla syömään bocadillo de calamaresit (mustekalasämpylä) ja siis tuolla ne on vaan ihan parhaita"" Sieltä lähettii sit kartta kädessä ja matkalaukut perässä ettimään meille hostellia. Noin puolen tunnin ylös ja alas eri rakennuksissa raahautumisen jälkeen löydettiin meille ihan täydellinen ja halpa hostelli Puerta del Solilta.
 photo eecb6f73-f54b-4eaf-8ede-237c66b297a7_zps86c9afca.jpg
 photo 6c7a3dfe-a482-4feb-b9c1-361029a8942b_zpsa1c9ce4a.jpg Sieltä lähettii sit ulos keskustaan päin ja sain heti ystävänki :D Kadulla meijät pysäytti yks kuubalainen mies ja siltä kysyttii mistä löudetiin karkkia ja jäätiin juttelemaan ja sit karkkikaupan kautta takas hostellille vähän lepäämään :D Illalla lähettii vähän kävelemään ja oon kyllä maailman paras turistiopas, nähtiin jotain nähtävyyksiä ja sanon Lauralle "tossa on joku nähtävyys(katukyltistä luin nimen), en mä kyllä tiedä mikä noista se on mut ainaki voit sanoa nähnees".. Jossain vaiheessa me löydettiin ittemme myös jostain Libanonilaisesta sotataidenäyttelystä.. Illalla oltiin menos takasin hostellille ja taas törmätään mun kuubalaiseen kaveriin, ja tällä kertaa etittiin paikkaa mistä voidaan ostaa juomista :D Siis se kans pitää meitä ihan toheloina ku jatkuvasti etitään jotain syömiseen liittyvää ja nauretaan ku kaks mielisairasta..
 tahan
 photo b62d927e-920e-46ba-802e-b520f732e26a_zps4fb3036c.jpg
 photo 965f50c0-cf4f-4bc8-81e9-986c1a5f3f48_zps7d013ded.jpg photo 2221f5ad-ce86-48d6-9ca5-2a2e0ee7cd10_zps9b8917b8.jpg Perjantai illalla (okei oon nyt toistanu tätä iltaa koko ajan, mut espanjalaista aikaa noin 23) ostettiin katukojulta pizzaa ja mentiin sängyn päälle syömään ja sit ulos tutustumaan Madridin yöelämään :) Käytiin eka Calle Huertasilla kiertämässä pikkubaarit mut ei iskeny ihan meijän makuun ni sit lähettii Kapitaliin, joka on yks seittemänkerroksinen yöklubi. Oli kyl ihan sika siisti paikka! Mentiin suoraan jollekki VIP alueelle, meitä vastapäätä komeita poikia ja mä taas loistamassa ja annan hyvää kuvaa nukahtamalla siihen sohvalle :)))

Lauantaina meijän piti lähtee liikenteeseen jo kymmeneltä, mut seki suunnitelma kaatu ku herättiin kahelta :D No lähetään sitte edellispäivän meikit naamassa wokkipaikan kautta ettimään Reina Sofia museoa ja kattomaan Salvador Dalin näyttelyä, joka oli siis Madrid matkan tarkotus. Kävellään puol kaupunkia läpi ettien museoa ja saapuessamme perille kiivetään viis kerrosta ylös hikisinä ku pienet siat, ku ovimies ilmottaa ettei meijän lippu käy. No ei mitään laskeudutaan takas alas ja mennään vaihtamaan lippuu, ku lipunmyyjä ilmottaa kyseisen näyttelyn olevan loppuunmyyty. Voiks tämmöstä oikeesti sattuu muille ku meille.. :D Perjantaina laiskotti niin paljon et ajateltiin et tehään kaikki lauantaina, mut samalla ajatuksella mentiin lauantaiki. Miksi tehdä tänään, minkä voit tehdä huomennakin? :)))

 photo 17fe28a8-c70d-4e1e-ad00-fba6732ac2e8_zpsb3b0eb87.jpg photo 18071f10-3507-4fa0-a2db-20e2a001ea38_zps3c4f57ef.jpg photo 19fddf1c-38bf-47c2-8781-4c0b63003385_zps8ef75939.jpg Sitte lähettiinki taas hostellille vähän lepäämään ja suihkuun, minkä jälkeen kaupungille käymään parissa kaupassa ja halusin näyttää Lauralle yhen ihanan pikkukadun. Ostettiin taas liikaa pohjoismaisia karkkeja ja neki loppu muutamassa minuutissa :D Poikettiin myös tacowayssa mistä ostettiin burritot illalliseks, naminamii!! Mentiin hostellille syömään ja laittautumaan iltaa varten, ja makasin peiton alla syömässä ja teki mieli vaan jäädä sinne, ku 15min aikasemmin Alexey ilmottaa et ne on jo tulossa ja mä makaan peiton alla vielä ilman vaatteita ja hiukset laittamatta, haha..
 photo ffb0acd9-277e-47a3-96ee-e814d469ebbd_zps9f2de59c.jpg photo 73dfcb2b-eb13-4ec0-8850-1ddafa145852_zps19ac2948.jpg
Cristian, Alexey, Jose

Oltiin poikien, Alexey, Cristian ja Jose kans sit eka meijän hostellil jonku aikaa ennenku lähetää ulospäin joskus yhen ja kahen aikoihin. Laura ja mä lähettii eka yhteen pikkubaariin moikkaamaan mun kuubalaista, ku oltiin edellisiltana feidattu se XD No siellä oli ihan hirvee tungos ja lähettii aika nopee, monesti tuli illan aikana sanottua et palataan 10 minuutissa, et meijän ystävät odottaa. Arvatkaa palattiinko mihinkään. Sitte lähetään JOYhyn, joka on sika makee ja iso klubi myös!! En tiiä miks mut päästiin VIP jonosta sisään ja muiden ohi. Tai varmaan koska argentinalainen omistaja rakastu Lauraan.
 Laura rakastajansa seurassa

Meitä naurattaa tää kuva niin paljon koska en tajuu miten kaikki voidaan näyttää näin rumilta ja epäonnistuneilta XD
Alexey, Cristian ja Jose

Siellä oltiin sitte aamuun asti ja kaheksalta nukkumaan, ku oltiin tullu reissusta pois ja Laura kerto hostäidilleen et oltiin oltu siel, ni se vaan "MITÄ, mut siis JOYssa?? Miten ootte päässy oikeen sisään??" :D Se on kuulemma tosi tunnettu ja paljon julkkiksia menee sinne :D Oli aika hauskaa :D JOYsta lähettii sit koko porukka pojat ja me ni meijän hostellille päin ja tunkeuduttiin kaikki 5 meijän kahen hengen sänkyyn nukkumaan XD Aamulla saatiin valitukset sitte hostellilta, ku oltiin kuljetettu ne sinne ja pidetty liikaa meteliä, samalla sitte myös porttikielto. Harmittaa vähän ku oli niin hyvä hostelli ja hävetti vähän kysyä jos voidaan jättää päiväks matkalaukut sinne ja huonekki oli vielä ku pommin jäljiltä, anto kuitenki luvan :D
Meijän oli tarkotus tulla pois Madridista poikien kyydillä, mut ne päättiki ilmottaa jäävänsä sinne maanantaihin asti, ni paniikissa sitte menään mäkkäriin ettimään meille uutta kyytiä Alicanteen :D Löyty melko nopeesti ja sitte juosten Reina Sofiaan Dalin näyttelyyn!! Siel venähti pari tuntia ja heti mentiin sieltä wokkipaikan kautta syömään Retiroon (puisto) ja siel istuskeltiin hetki kunnes hostellin kautta ottamassa tavarat ja juna-asemalla odottamaan kyytiä. Kotimatka meni nukkuessa ja ku tultiin Alicanteen, oli myöhään illalla vielä ihanan lämmin, ja parasta kaikesta, tuntu ku ois tullu takas kotiin. Oon niin onnellinen kaikesta, takana ihan täydellinen matka maailman parhaassa seurassa ja että tästä kaupungista on tullu mulle toinen koti♥

15 kommenttia:

 1. juotko siellä joka viikonloppu?:D

  VastaaPoista
 2. Mitä kieltä puhutte Lauran kans?:D

  VastaaPoista
 3. ihania kuvia! Mikä kamera ja objektiivi sulla on ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no osa näistä on puhelimella ja mulla on nikon d3000+50mm objektiivi, mut nää on otettu lauran kameralla ja objektiivilla jotku näistä myös ja sil on canon 500d jos en väärin muista ja sit sil oli joku 70-200mm putki ::) ja kiitti!

   Poista
 4. Pakko sanoa, et tykkään tosi paljon sun blogista ja tää on paras vaihtariblogi mitä oon lukenut! Sun postaukset pursuaa aina niin paljon iloa ja onnea, että tulee itellekkin tosi hyvä fiilis! ja ihanaa, että jaksat vieläkin panostaa tähän näin paljon, postaukset on aina pitkiä ja niissä on paljon ihania kuvia! Toivottavasti jatkat vielä postailua vaihtovuoden jälkeenkin:)

  VastaaPoista
 5. Oot niin kaunis ja ihana rusketus!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos kiitos ihana!! piristää kuulla :)

   Poista
 6. mikä ton teiän hostellin nimi oli? :) suunnitellaan kavereiden kanssa just matkaa madridii ja kerta jos toi hostelli oli hyvä, niin ois kiva tietää minkä niminen se oli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hmm voi vitsi mikäköhän se oli :DDD en missään vaihees itekkää tienny sitä nimee ku se vaan löyty kadult ja kyltti oli epäselvä ku oli hassu fontti, mut nyt ku etin sen esii ni nimi on Pension Apolo XI Hostel ;)

   Poista
 7. asutko ihan alicanten keskustassa? mitkä on alicanten parhaat yökerhot? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. asun kävellen keskustasta noin 15min :) ja parhaat yökerhot, no riippuu tietty mistä tykkäät mut ennen barrion sulkemista yleensä me ollaan nou havanassa/havanassa/budhassa jos haluu tanssii mut muuten juomassa kaiki nyt on joka puolella ja ihan makunsa mukaan, mut siis noissa käydään yleensä ite ja sitte barrion sukiessa mennään quinta avenidaan tai conciertoon, tietty sit on muitaki suosittuja yökerhoja esim ananda, mut ite en kauheesti siit tykkää :) mut quinta on ihan meijän favorite ja se aukee siis vastaa kl3 ja siis noi ananda, quinta, concierto on vasta sellasii jotka aukee 3/4 aikohin ja siellä ollaa aamuun asti ;)

   Poista
 8. minulla olisi niin paljon kysymyksiä koko sinun vuodesta, olisiko se mahdollista että saisin sinun numeron niin että voisin kysyä sinulta, olen todella stressaantunut...:')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noo laita vaikka facebookiin mielummi, stina suominen :)

   Poista