tiistai 18. kesäkuuta 2013

El palmeral y Los Arenales

Taas oli viime viikko täynnä happeningii. Ei tullu koulussa käytyä ku yhtenä päivänä kai ja koe tekemässä, näköjään ketään ei enää jaksa ees kiinnostaa jos ollaan sielä vai ei :D Maanantai illalla meijän piti mennä Lauran kaa castillon varrella olevaan kahvilaan kahville, koska seki on meijän listalla, mut sit siel paikan päällä selviski et se on maailman neljänneks paras ravintola ja pelkästään yksityistilaisuuksille, ni eipä mentykkään. Jäätiin sit vaan yhelle reunalle istuskelemaan ja juttelemaan ja kattomaan auringonlaskua :) Tuolla oikeesti voi vaan istua ja olla hiljaa, en ikinä kyllästy näistä maisemista.
Sit tiistaina lähettiin kokeen jälkeen kävelemään Alicanten palmupuistoon, ja näytettiin joltain reppuretkeilijöiltä ku käveltiin autotietäpitkin ja hypittiin kaiteiden yli ja kaikkee mut päästiin sitte kuitenki perille :D
 Se on siis puisto täynnä palmuja ja niin kaunis paikka!! Paljon kivempi ku se Elchen palmupuisto missä oltiin kauan sitte, siel ei ollu mitään! Tää palmupuisto kans on ihan täydellinen vaikka jos haluu mennä lenkille!!
 Sit tuolta palmupuistosta lähettiin Santa Polaa ja Los Arenaleksia kohti, eka odotettiin bussia (meinasin kirjottaa autobussia..) joku puol tuntia ja heilutettiin varmaan neljälle bussille, mut kukaan ei pysähtyny:( Sitte jonku ajan päästä kuitenki pysähty bussi joka nyt tosiaankaa ei ees menny Los Arenalesiin asti, mut sieltä sitte lähettiin kävelemään :))) Kysyttiin joltain mieheltä kauanko kestää kävellä Urbanovasta sinne Losa Arenalesille ja sano että sellaset pienet 15minuuttia. Y la polla. Unohti mainita 15minuuttia kertaa kolme. No siinähän käveltiin ja sit jäätiin vaan puolkuolleina makaamaan maahan ku päästiin perille. 

 Meijän oli siis tarkotus mennä moikkaamaan mun kahta kaveria Suomesta jotka oli Santa Polassa, ja sit jossain vaiheessa lähin kävelylle siel rannalla ja näin ne. Oli ihan hassu nähä ku ei oo vuoteen nähny, mut samalla tuntu et ois vaan joku viikko menny ku ne on nähny viimeks.
Sitte illalla mentiin Lauran kaa rannalle 100 montaditoksen sämpylöiden kanssa, super nannan skumpan ja vaahtokarkkejen kanssa. Siel istuttiin pimeeseen asti musiikin kanssa vaan jutellen ja nauttien :)
Keskiviikkona ei sitte tapahtunu mitään kauheen erikoista, aamupäivällä oltiin rannalla Lauran ja Alexeyn kanssa ja uiskenteltiin paljon vedessä ku oli superkuuma ja naureskeltiin kaikille Madrid kuville ja videoille, voi vitsi oli niin hauska reissu kyl :D 

Mul on viel kaks postausta tulemassa, mut yritän löytää jostain aikaa niille ku on ihan kauheesti kaikkea eikä millään saa kaikkee yhteen postaukseen, mut joo tulossa on!! Besitoos

2 kommenttia:

  1. onks sulla visa electron? jos joo ni onks se toiminu hyvin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo on mulla ja koskaan ei oo ollu mitään ongelmaa, muutaku et aika monessa paikassa saattaa olla sillee joku minimisumma minkä voit maksaa kortilla ja yleensä pitää näyttää henkkarit tääällä kortilla maksaessa, ja toinen huono juttu on et sä et täällä nää automaatilta et paljon sun tilillä on rahaa, niinku suomessa voi tarkistaa. mut ei siis muuten mitään ongelmii oo ollu :)

      Poista