torstai 20. kesäkuuta 2013

No hace falta que me escuches, sólo que estés a mi lado

Viime torstaina alko sitte pieni juhlaputki. Tällä viikolla ei siis kauheesti koulussa tultu käytyy ja mun ja Lauran oli tarkotus lähtee kahestaan ulos nytte ku oli viimenen barrioviikonloppu ja koulutki loppu, mut sit Alexeyki oli lähteny ulos Alexin kaa ni oltii sit niitten kans :D
Alexey, Laura ja mä
Alexey ja Laura

Meil on aina meijän official vessapaikka, mennään aina Isla Infinityyn vessaan ja siis se on sellasen hotellin yläkerrassa oleva sika fancy baari, mut sinne on vähän vaikee löytää ni ei siel oo ikinä ketään :D Hengailtiin tuol hetki kans sohvilla ja Laura kävi kans kattelemassa maisemia katolta :)) 
Alexey ja minä
Alexey, Laura ja Alex

Sit myöhemmin mentiin quintaan ja siel ulkopuolel törmättiin vanhoihin tuttuihin. Tääl Alicantes on yks kuuma jätkä jota ollaan kyylätty koko vuos ja koko Alicante tuntee sen ja nyt lopulta ollaan päästy tutustumaan siihen ku yhessä tappelussa se löy Lauraa naamaan XD Hahahaha.. Okei kuulostaa aika dramaattiselta mut ollaan jälkeenpäin naurettu tolle niin paljon. Tapansa jokasella.
Alexey ja mä

Sit perjantaina ku heräsin puolenpäivän aikoihin ni lähin Alexeyn työpaikan kautta rannalle jatkamaan nukkumista, olin niin hehkee näky ku eilisen meikit naamassa makasin siel, haha.. Sit joskus illalla Laura tuli taas meille ja lähettiin uudestaan ulos, tänä päivänä koska oli koulujen päättymiset :D
Laura ja mä
Laura, Fran ja mä

Aina ku nähään Fran ni meijän on pakko ottaa senkaa yhteiskuva ja lähettää yhteen meijän ryhmäkeskusteluun :D
Laura, meijän luokkalainen Armando ja mä
Barrio oli ihan täynnä ja taas nähtiin se Alicanten kuningas kadulla, arvatkaa moikkasko XD Mentiin tänä iltana sit quintaan taas ja seki oli ihan täynnä, joskus aamulla lähettii meilleppäin nukkumaan Alexeyn ja Lauran kans ja herättii joskus yheltätoista ja sit pötkötettii Alexeyn kaa vaan sohvalla koko päivä. Oli taas niin hieno päivä mutku on liian vaikeeta raahautuu ovesta ulos :D
Minä ja Prettyangel (se jonka kaa meen siis naimisiin kahen vuoden päästä)

Lauantai iltana lähettiin sit taas vaihteeks ulos :D Tää oli kyllä kaikkein hauskin päivä ja eniten kaikkee hauskaa tapahtu :D Ku lähettii meiltä barrioon päin ni tarttittiin mehupullo, ni sit ku Lauran lähellä on sellanen meijän vakiopaikka mis välil käydään, ni sitte se oli jos suljettu mut ku kuultiin sielt musiikkia ni ajateltiin sitte koputtaa sitä alasvedettyä metalliverhoa ja sit ku joku siel sisält kysy et 'quien?' (kuka) ni sanottii vaa koval äänellä et 'ABRIR' (avatkaa) sit se avas ja meijän lempparitarjoilija oli siel ja oltiin luultu saavamme se mehu ilmaseks, mut ei, jouduttiin maksamaan..

 Meille ollaa opetettu tääl argentiinalaista aksenttii ja sit tutustuttii yhteen argentinalaiseen tarjoilijaan ja sit Laura innostuspäissään huus sille argentiinalaisittain et turpa kiinni pelle :D No sitte toisen päivänä käveltii sen pubin ohi ja no arvatkaapas kuka siinä pihalla istuskeli :))) Mentiin aika pokerinaamalla ohi.
Laura, Fran ja mä

Quintas nähtiin ihan super paljon tuttuja, enemmän ku koskaan aikasemmin varmaa. Törmätttiin myös yhteen entiseen Suomivaihtariin Roosaan ja sen kaveriin ni hengailtiin niidenki kaa siel!! Ihanii tyyppejä :) Quintasta lähettii taas joskus seittemän jälkeen ja burger kingin kautta meille kotii ja taas kaheksan jälkeen nukkumaan.
Mä, Juan, Laura ja kaks Juanin kaverii

Meijän viimeviikonlopun päivärytmi on menny aika pitkälle niin et lähetää juhlimaan yhen jälkeen, nukkumaan kaheksalta aamulla, herätään kahelta, maataan sohvalla loppupäivä, syödään ja taas ulos 3 aikaa yöllä ja sama rulla uudestaan :D Espanja..
Maanantaina lähettii Lauran kaa kävelylle joku kaks tuntia ku ei jaksanu rannalle jäädä makaamaan(se on rankkaa hommaa) ja tuli käveltyä niin paljon oikeesti :D Meijän piti tänä päivänä mennä Puig Campana vuorelle Lauran, Alexin ja Alexeyn kaa mut ku sain taas odottaa niin kauan herra Alexeyn puheluu ni ei koskaan mentykkään. Se heräs kaheksalta illalla.
Mi casa!!!
Tiistai iltapäivällä mä menin hetkeks rannalle ja sit sen jälkeen näin Alexeyn 100 montaditoksessa, sit käveltii vähän keskustassa ja oltiin vaan :)
Alexey
Illalla sit hogueraksen takii oli sellaset ilotulitukset kl 24, oltii Lauran kaa laitettu herätyskello soimaan kl 23 ja sit laittauduttii ja lähettii kattoo ne :D Oli niin kovaääniset et huhhuh, luulin et tuun kuuroks.
Kierreltii sit viel vähän barriossa ja syötiin jätskii ja oli ihana ilta :)
Keskiviikkona käytiin koululta vaan hakemassa todistukset (sattumalta oltiin siellä, ei tälläkään kertaa kukaan meille ollu ajatellu informoida..). Nähään meijän luokanvalvoja ja se pyytää meit vähän sivuun ja ajateltiin vaan ei 'nyt saadaan kuulla..' ku ei siis olla kauheen ahkerasti siel koulussa käyty. Sit se sanoo jotain että 'mä en teijän kans kauheesti oo ollu, mut kaikki opettajat on vaan kehunu ja kuinka hyvin opiskelette!!:)'. Harvinaisen hyvän todisuksenki sain. 
Sain siinä ohella kans kaks paperia miks mulla oli vähän huono arvosana liikasta(en päässy läpi XD) ja historiasta. Historian arvosanan selitys: Koe tekemättä jaksot 1,2,3,4,5,6,11. Lähettii sitte juhlimaan Lauran kanssa 100 montaditokseen ja sitte käveltiin vaan ihanan Alicanten ympäri :)

8 kommenttia:

 1. kuulostaa varmaan hassulta, mutta rakastan sun poskipäitä! :--D antasin mitä vaa että saisin itekki tommoset! ja tosi kaunis oot muutenki :)

  jossu-liveyourdream.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. aaaaaa toi alexey on vaa nii komee tapaus!! kuola meinaa valua, no ei nyt ihan.. hahah :D en malta odottaa tulevaa kevättä kun pääsen sinne espanjaan (..katsastaan komeita miehiä) ;)

  VastaaPoista
 3. mikshän jotkut kuvat ei näy:O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon käyttäny photobuckettii joittenki kuvien lataamiseen ja mul on joku kuva juttu täynnä siel ni siks ne on lakannu näkymäst..:/

   Poista
 4. vitsi oot niiin kaunis! ootko aatellu jatkaa bloggaamista sen jälkee ku oot palannut suomeen? musta ois ainaki ihana lukea sun juttuja silloinkin!!

  VastaaPoista
 5. voi vitsi en yhtään tiiä jos jatkan bloggaamist suomessa, katotaan sitte, mut ainaki tulee sika paljon espanja postauksii vielä :)) ja kiitos paljon ihanista sanoistaa:)

  VastaaPoista
 6. Kuka toi laura niiku on, tai onkse sun kaveri vai joku vaihtari ?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. laura oli kans alicantes vaihos tän vuoden eli vaihtarikaveri ;)

   Poista