sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Tres días, dos países, cuatro ciudades

Torstai aamuna mul oli herätys yheksältä ja taas vaan parin tunnin unien jälkeen oli niin vaikeeta päästä ylös sängystä ja kauhuissani ajattelin miten tuun selviimään seuraavista päivistä haha.. Söin nopeesti aamupalan ja meikkasin ja lähettii Isabelin kaa kävelee keskustaan et löydän mun bussin lentokentälle, onneks Isabel tuli mukaan nimittäin ite olisin menny ihan väärään paikkaan haha.. Lentokentäl olin sitte tosi aikasin ja tappaakseni aikaa kuljeskelin taxfreessä ja istuskelin yksikseni Starbuckissa. Lentokoneessa istuin jonku naisen vieressä jonka henki haisi niin pahalle et meinasin oikeesti pyörtyy.
IMG_2642 IMG_2665 DSC_0054-1 DSC_0056-1 DSC_0068-3
Ku ajettiin Santiago de Compostelan lentokentältä Vigoon päin ni monet maisemat oli ihan ku Suomessa ja olin ihan varma hetken jo et oon Suomessa haha.. Ja vielä ku ulkona sato kaatamalla ja oli kylmä ni oli niin Suomi-moment. Käytiin Santiagossa kans jossai tyypillisessä galicialaisella ravintolassa syömässä ja söin tapaksia ekaa kertaa ikinä ja jouduin kans maistamaan mustekalaa!! HYI :D Illalla mentiin sitte Anan ja sen kavereiden kaa Beer Stationiin kaffelle et pysytään hereillä ja kierreltiin vähän keskustassa, illalliseks syötiin super nannaa carbonara pizzaa ja sitte myöhemmi lähettii juhlimaan mut ulkona ei ollukkaan ketään haha ni mentiin jo joskus kahelta kotiin.
DSC_0069-1 DSC_0072 DSC_0075-1 CSC_0173
_DSC0277 DSC_0094
Perjantaina lähettii heti aamupäivästä autolla ajamaan Portugalin puolelle, käytiin eka Valencassa kiertelemässä markkinoita ja sitte kuljeskeltiin vähän ympäri. Oli ihan super kaunista joka puolella :)
DSC_0106-2 DSC_0091
_DSC0285 DSC_0116 DSC_0117-1
DSC_0120 DSC_0140 DSC_0147
IMG_2754
Valencasta lähettii sitte jatkamaan Caminhaan päin  ja käytiin sellasella super kauniilla rannalla ja nähtiin missä toi Portugalin ja Espanjan välinen 'río' yhdistyy Atlantin kaa ja oli ihan sika siistin näköstä. Käytiin kans syömässä jossain ravintolassa ja en halunnu ees nähäkkään mereneläviä ni söin lasagneta :D Ja taas tuli päivän Suomi-moment koettua, toi miten käveltiin sinne rannalla oli niin suomimaista puineen kaikkieen :D
DSC_0162-2
_DSC0342 _DSC0320 _DSC0375 DSC_0169
IMG_2723 _DSC0387
_DSC0321 _DSC0388 IMG_2762
Anan parvekkeelta oli niin hieno maisema illalla ku aurinko laski. Oli taas tarkotus mennä ulos illalla mut kukaan ei voinukkaan lähtee ulos ni sitte käytiin vaan kahvilla ja kiertelemässä keskustaa Anan ja pari kaverin kaa ja sitte illalla maattiin vaan sohvalla ja katottiin leffaa.
DSC_0182 DSC_0181 DSC_0190
Lauantai aamulla lähettiin sit ajamaan Santiago de Compostelaan päin ja ai että ku oli kylmä mut ihan sairaan kaunis paikka ja jätin osan mun sydämestä sinne haha.. Toi puisto missä käveltiin oli aivan ihana ja tuli taas vähän Suomi fiilis :D Sitte kierreltiin jotain katuja ja oikeesti yks katu oli täynnä mereneläviä, ravintoloiden ikkunoissa oli sellasii hyllyjä ja altaita missä ne kaikki ällöttävät merenelävät oli näytillä ja uimassa. Hyi oikeesti en voinu kattoo muualle ku vaan eteenpäin tai maahan koska niitä oli oikeesti mihin ikinä katoinkaan. Eiköhän tullu ihan selväks etten oo ihan merenelävien ystävä.. Maistoin sellasia tosi hyviä santiago keksejä ja kans jotain santiago kakkua ja oli hyviä, niitä keksejä ostin tänne kotiinki laatikollisen :)
DSC_0202 IMG_2774 DSC_0222
Mut väkisi pakotettiin tollasen piipittävän vauvan viereen ja te ette tiedä kuinka paljon ihmisiä tossa oli kattomassa ja nauramassa mulle. Oli oikeesti niin noloa, kiusallista ja nöyryyttävää mut en voinu jälkeen päin itekkään ku vaan nauraa:D Sitte ennenku lähettii lentokentälle päin ni käytiin viel syömässä lounas jossain pikkupaikassa ja tietty taas pöydässä oli kaikkia mun lemppareita. Mustekalaa, makkaraa, juustoa ja kinkkua <3 Oon oikeen espanjalaisen ruuan ystävä niinku varmaan huomaatte. Söin sitte tossa leipää ja perunatortillaa(munakasta) ja sitte lähettii lentokentälle ja takas kotiin kohti Alicantea! ♥ Feels good to be home.IMG_2783

4 kommenttia:

 1. oih ihanan pitkä postaus ja ihanii kuvii:)!! sä ja toi sun kaveris ootte kyl tooooosi kauniita<3!

  VastaaPoista
 2. aa, apua! oisko sulla mitään vinkkejä millä saisin loput vaihtari rahat kasaan? (lähtisin 2014 & mun perhe ei siitä rikkaimmasta päästä..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tähän on hirveen hankala vastaa, mut kannattaa esimerkiks aina vaikka joululahjaks tai syntymäpäivä lahjaks sukulaisilta toivoa rahaa ja voit kertoa et haluisit vaihtoon. myös voit ottaa enemmän selvää sun alueen rotareista ja niiden vaihtokäytännöstä, ei nimittäin maksa sitä järkyttävää summaa niinku muiden järjestöjen vaihto :)

   Poista