torstai 13. joulukuuta 2012

Nada especial

Buenas tardes! Täl viikolla ei oo oikeen tapahtunu mitään kummempia, viikonloppuna söin churroja kahteen kertaan ku tuli hirvee himo ku en ollu kolmeen päivään syöny suklaata ku olin pohjosessa ni söin sitte senki edestä haha.. Ja sitte myöhemmin ihmettelen ku lihon.
Photobucket IMG_2808
Tässä uus lempparikahvila, se on ihan melkeen meijän talon kulmassa. Niin viihtysä paikka ja maailman parhaat churrot suklaalla hihi.
IMG_2814 IMG_3038
Maanantaina mun oli koko iltapäivä tarkotus lukee maantiedon kokeeseen mut koska olin pahalla tuulella sillon ni ajattelin et aivan sama en lue yhtään mitään. Tänään sitte saatiin ne kokeet takas ja mitä ihmettä, sain 5.85 (arvosteluasteikko 1-10) ja pääsin läpi!!! Kiitos kuuluu kyl Lauralle jonka pakotin opettamaan mulle jotain just ennen koetta ja sai varmaan 20 kertaa toistaa samat jutut et muistaisin jotain :D Hauskaa tässä oli se, et maantiedosta joka mua ei kiinnosta pätkän vertaa saan hyvän arvosanan ja ekonomiasta mistä oon kiinnostunu ni en ees pääse läpi haha...
IMG_2809 DSC_0243
Tänään ei oo ollut niin kylmä päivä, oli 18 astetta ja viikonlopuks luvattu yli kahtakymmentä!! Miettikää sitä siellä lumikinosten keskellä :)) Tehtiin Rhevan kaa tänään kaakaota vaahtokarkeilla ja taas tuli herkuteltua.. Muuten mulla on ihan hirvee hinku mennä luistelemaan kaupungintalon aukiolle mihin on laitettu luistelukenttä ja joulukuusi ja tekee niin hirmusesti mieli tehä kaikkea kivaa, mut huomenna onneks jo perjantai ja viikonloppu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti