keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Demasiado de fiesta jaja

Holaa! Väsään äkkiä tänne tämmösen pienen postauksen viimepäivistä ja tulevista. Viime viikonloppuna mentiin meijän yliopistokavereiden juhliin taas pitkästä aikaan ja sen jälkeen oli tarkotus viel lähtee barrioon tanssimaan mut ei koskaan päästy niin pitkälle Miriamin kodista hahah.. Sunnuntai meni lähinnä lämpöpatterin vieressä roikkuessa ja kavereiden kaa skypetellen.
IMG_2526 Mun päivärytmi täällä menee aika pitkälle niin että kello soi yheksän kouluaamuna kello 8.11, nousen ylös sängystä puolelta koska sieltä on ihan mahoton päästä ylös huoneen kylmyyden takia ja loppuen lopuks lähen kotoota juosten 8.51 kun koulu alkaa 8.55. No hyöty irti siitäki haha..

Oli tarkotus mennä kahville tänään Angelin ja Lauran kaa mut ei ehditty, mun piti pakata ja selvittää bussit lentokentälle ja chekata sisään ja printtaa lentoliput ja kaikkea eikä mulla ollu mitään hajua mistään. Illalla kävin vielä salilla lihaskipujeni kanssa ja äsken oon syönyt pizzaillallisen ja nyt pitäis nousta tästä sängystä ylös ja lähtee Lauralle ja sitte juhlimaan Paulan synttäreitä, jeejee kiva päästä taas juhlimaan, näkemään tyttöjä ja tapaamaan uusia ihmisiä :) Hihihihi.
Photobucket Huomenna lähen siis Vigoon, Pohjois-Espanjaan Anan luokse!!! Torstaina on taas tarkotus mennä juhlimaan ja sitte perjantaina mennään käymään Portugalin puolella ja perjantai illalla taas juhlimaan ja sitte lauantaina ollaan kai Santiago de Compostelassa ja sitte iltapäivällä lennän kotiin ja illalla Joel tulee meille. Kolme yötä putkeen juhlimassa, tuun kuolemaan. Noei tähän pitää tottua oonhan mä Espanjassa! Hyvää loppuviikkoa kaikille ja ilmotan ittestäni taas viikonlopun jälkeen jos oon selviytynyt hengissä haha.. ❤

4 kommenttia:

 1. aaaaah oot niin kaunis ja nyt mäki haluun espanjaan D:

  VastaaPoista
 2. Oj tsiisus känner mig som en pensionär jämnfört me dig. Orkar just och just festa en gång under veckan. De kan också va lite too much :D kram ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahahaha essiiii :DD ja får nog okcså stress här fö ja har int mera tid o sova.....

   Poista