tiistai 23. huhtikuuta 2013

Sonríele al mundo y el mundo te sonreirá

Nyt kipeenä ollessa ku mulla on vähän ekstra aikaa, ni kirjottelen taas vähän viime viikoista :)
Santa Fazin jälkeinen päivä meni lähinnä vaan rannalla maatessa, oli niin ihanan lämmin ja aurinkoinen keli ja kävin jopa kaks kertaa uimassa!!! Tai no uittautumassa :D Oli kyl viel ihan sairaan kylmää vettä mut oon niin ylpee ittestänti, hehe.
Perjantai illalla mun oli tarkotus nähä Juanma, mut koska se ei vastannu mulle puhelimeen ni menin sen sijaan Lauran kaa ulos illalliselle. Syötiin La Tagliatellessa tommonen jättiläispizza, siin oli jotain juustoa, herkkusieniä, kinkkua, pestoa, pinaattia ja sipulia. Mitä mulle on oikeen tapahtunu Espanjassa?? Suomessa en ikinä söis tommosta pizzaa, ja oli muuten ihan sika hyvääki!! :) 
Lauantaina lähettiin aamupäivästä jo kaveriporukalla El Campelloon Alexian kämpälle mis vietettiin koko päivä sohvalla maaten, syöden, leffoja kattellen ja hauskoja pelejä pelaillen. Illalla ku oltiin kiireessä ottamassa yheksän jälkeen ratikkaa Alicanteen päin, ni se ratikka vaan ajo ohi ja meinattiin kuolla kylmyydestä ku piti odottaa seuraavaa ratikkaa joku 20min :D Päästiin sit onneks joskus yheltätoista kotiin.
Lauantai iltana äkkiä käväsin suihkussa ja söin ja sit lähettiin taas pitkästä aikaan ulos. Mentiin eka Laura, Lisa ja minä ja barriossa tavattiin viel Marianne ja sen norjalainen kaveri joka oli tääl käymässä, sit jotenki hävitettiin tytöt ja oltiin vaan sit minä ja Laura :D
Lauralle kadulla kitaransoittajatki soitteli ja barriossa on aina niin paljon tunnelmaa :D Barrion sulkiessa mentiin Lauran kaa Quintaan ja siel meniki aamu seittemään asti.. Näin kans Angelin niin pitkästä aikaa ja oli ihan super ihanaa nähä se taas ja jutella paljon :) 
Sunnuntai meni taas puistossa maaten aurinkoa ottaessa, juttelin kans puhelimessa Englantiin muuttaneen Angelin kanssa ja oli kiva vaihtaa kuulumisia. Näitä Angeleita on yhteensä joku neljä tai viis, me ollaan kehitetty jokaselle jo oma nimiki. On Mickeyangel, Prettyangel, Jerseyangel, Instiangel ja en muista sit enää vikaa :D Tässä oli nyt siis kysymys Mickeyangelista ja edellinen mainittu oli Prettyangel :D Haha..
Maanantaina alko sit taas koulus piitkän tauon jälkeen ja oli vähän motivaatiot hukassa. Löydettiin loppupäivästä ittemme istumasta Decaramelosta jätskillä ja empanadillaksilla :D Mä oon varmaan yhteensä tääl Espanjas syöny lähemmäs 100 empanadillaa, mut ne on vaan ihan sairaan hyviä :D
 Sitte kans muina koulupäivinä ollaan taas istuskeltu kahvilla ja jädellä ku välkällä pääsee tonne niin nopeesti ku se on koulun vieressä :D Lauran kaveri Juho tuli Suomesta käymään täällä ni senkaa vietettiin iltapäivät. Käytiin castillolla mut ulkona oli ihan harmaata ni sielt ei nähny yhtään mihinkään, istusteltiin kuitenki siel penkillä syöden meijän bocadillo de tortilla de patataa kattoen harmaata taivasta :D
Perjantai iltapäivällä kävin ulkona viiden aikoihin juoksemassa ja en muuten mee koskaan enää tohon aikaan :D Ulkona oli niin kuuma ja ei ollu kaukana et oisin saanu jonku lämpöhalvauksen.. :D
Perjantai illalla lähettiin sit näyttämään Juholle Alicante yöelämää, meijän oli eka tarkotus istuskella alkuilta rannalla syöden sipsejä ja lakuja mut tuuliki paljon ni mentiin Juhon hotellille sen sijaan :D Käytiin Samuelin baarissa ja kierrettiin monet paikat ku viimeks lähettiin puertolle(satamaan) jatkamaan yötä. Nähtiin siel ihan super paljon tuttuja ja siis ton baarin terassi oli niin ihana, sovhia ja pöytiä ja näköalat satamaan palmuineen kaikkineen! :) Mä en oo ite kauheesti yleensä tykänny puertosta mut täl kertaa oli sika kivaa siellä.
 Lauantaina mentiin illalla taas Juhon, Lauran ja Lisan kanssa ulos syömään ja tarkotus oli jatkaa juhlimaan, mut mulla puolenyön aikaan iski ihan tajuton vatsakipu(josta edelleenki kärsin:() ja lähettiin Lisan kaa meille jo kahen aikaan. Sunnuntaina me oltiin suunniteltu päiväretki Guadalestiin, mut herättiinki vasta kahelta ni sinne meni seki.. Illalla käytiin vielä parilla kaffellla Lauran, Juhon ja Lisan kanssa ja ilta loppu vohveleiden syömiseen.
Maanantaina lähin koulusta kahen tunnin jälkeen mun järkyttävän vatsakivun takia ja menin kipeenä olevalle Lisalle. Maattiin Lisan sängyssä ja syötiin ja vaan laiskoteltiin. Illalla mentiin viel Jesukselle kattomaan leffaa ja matkalla sinne syötiin jätskiä, ku olin kuullu et se auttaa vatsakipuun. No eka meni vaan pahemmaks mut sit autto :D Tänä aamuna käytiin aamukaakaolla Lisan kans ja tarjoilija tarjos meille churrotki :D Sit menin takasin kotiin nukkumaan ku vatsaan sattu niin paljon ja huomenna meen lääkäriin. Lauran vanhemmat on täällä Alicantessa tällä viikolla ni sitä ei kauheesti nähä, te echamos de menos cielin♥

17 kommenttia:

  1. sun vaihtovuotes vaikuttaa niiin ihanalta! oon ihan tajuttoman kade ainakun luen näitä sun postauksia :D mut oon vaan miettiny sitä että eiks yleensä oo sillei ettei vaihtarit sais juua vaihdon aikana?:o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eii me juoda :) mut siis joillaki paikallisjarjestöilla juominen on sallittua mut ite paatat mita teet:) a siis kyl oon ihan superonnellinen täällä hihi

      Poista
  2. alicante vaikuttiin niin kivalta paikalta sun blogin perusteella! pakko päästä joskus käymään siellä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyl ihana paikka, mut turistina on kauheen vaikee tietää minne mennä ja mitä tehä mut voin vaikka joskus tehä postauksen mis kerron paikoista koska ilman 'paikallisopasta' sä et saa kauheesti mitään irti:)

      Poista
  3. Sul on tosi kiva blogi! Lähen itekki ens vuodeks espanjaa mut eri järjestön kautta kylläki. Mut ku lukee nii tekis tosi paljon mieli lähtee jo!!! Vietätkö paljon aikaa sun host perheen kanssa ja mitä sit yleensä teet niiden kaa?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiva kuulla et on espanjaan lähtijöitä, sul tulee varmasti olemaan ihan huippu vuosi:) ja siis aikaa vietän sillee et me aina ruokapöydäs istutaan pari tuntia ja jutellaa ja sitte iltasin kans istutaan kauan illallisel ja sit viel ennen ku meen nukkumaa ni jutella hostäidin kaa, ja välil meen hostsiskolle jos se pitää jotkut illanistujaiset kavereidensa kaa ja sit meil aina sillon tällön on jtn perhetapahtumia ja sit oon kans köyny joskus ostoksilla hostmamin kaa, mut et se tykkää et me ollaan itsenäisiäki :) et vietän just sopivasti aikaa sen kanssa:)

      Poista
  4. Oikeesti niin kova ikävä Espanjaan herranjumala...... Tää siun blogin lukeminen ei hirveenä helpota :D mikä toi barrio muuten on? Baari?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah voieii:D ja siis toi barrio on niinku sellanen baarialue mis on kaikki yöelämä et siel on sellasii pikkusii baarikatui ja aukioit :)

      Poista
  5. milka-jätskii, varmaaaaaa hei!! mä en ees tienny et semmost on olemas:D
    mut ääää mäki haluun espanjaan!
    tää sun blogi on niiii paras vaihtariblogi ever<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii kiitos ihana, tosi kiva kuulla :) ja joo toi milka jätski oli super hyvää namii:)

      Poista
  6. aika ruokapainotteisii naa sun postaukset aina ja tulee nii pakottava tarve kaya ostaa jatskii ny... mistaha tollast oreo jatskiiki mahtaa saaha xd ? muualta ku tietty jatskikiskoist pallona..

    VastaaPoista
  7. tää sun blogi on tosi ihana!:) ihana kirjotustyyli ja kivoja kuvia!!:D

    VastaaPoista
  8. Oon lukenu sun blogia jo aika pitkään, ja nyt oli pakko kommentoida. Aluks pidin tätä vähän tylsänä enkä aina jaksanu lukee postauksia. Sitten kuitenkin rupesin lukemaan niitä ja tajusin kuinka hauskasti ja kiinnostavasti kirjotat ja kuinka upeita kuvia täällä on. Rupesin odottamaa postauksia aina yhä enemmän ja enemmän ja nyt oon ihan innoissani kun oot postannu:D Kirjotat jotenkin tosi herttasesti ja uskoisin et todenmukasesti! Vaikutat tosi mielenkiintoselta ihmiseltä:)Ja vaikka et oo kirjottanukkaan sun treenailuista, paitsi kerran sinne kommenttiboksiin niin jotenkin kun ajattelee että vaikka juhlit niin paljon ja syöt kaikkee ihanaa ja jaksat silti treenata niin se motivoi aika paljon!:D Oon motivoituneempi treenaamaan kun ikinä mitään treeniblogia luettuani:D! Eli jatka samaan malliin! Hirvittää jo kun lähet pois sieltä eikä saada enää espanja postauksia, mutta toivottavasti jatkat postaamista Suomesta, sun postaukset on varmaan yhtä ihania vaikka maisemat ei varmaan oo yhtä upeita kun siellä!;)
    Ja pari kysymystä vielä: Onko ruotsi sun äidinkieli? Mitä kaikkia kieliä osaat sillai hyvin, että pystyt keskustelee kevyesti sillä kielellä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. herranjumala ihana kommentti!! :D et tiedäkkään kuinka paljon tää kommentti mua ilahdutti, kiitos paljon sun kauniista sanoista <3 ja siis tosta treenaamisesta, ihan sika jännä kuulla miten se motivoi sua, en ite oos ees tajunnu et tää vois motivoida jotakuta, kiva kuulla :)

      ja en vielä yhtään tiiä mitä teen ku palaan suomeen, jos jatkan postailemista tai en, mut sen näkee sitte :)

      ja no oikeestaan ruotsi ei oo mun äidinkieli, puhun kotona pelkkää suomea ja vanhemmat on kans suomenkielisiä mtu sit oon koko ikäni käyny ruotsinkielistä kouluu :) ja sujuvasti puhun suomee, ruotsii, englantii ja espanjaa ja sit ranskaa jonku verran mut en sujuvasti, haha :D

      Poista
  9. heeii sul on tosi mukavan olone tää blogi ! :)) iski kauhee matkakuume!! :3

    nipsu95.blogspot.fi/

    VastaaPoista