keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

La buena vida

Pääsiäis maanantaina oltiin menos puolen suvun kaa syömään jonnekki maaseudulle mikä on niinku tapa, idea on niinku syödä ulkoilmas mut mentiinli yliopiston sellaseen isoon puistoon järven ympärille. Ja koska mua aina informoidaan niin hyvin ni olin sit pukeutunu siisteihin vaatteisiin ja nätit balleriinat jalkaan, sitte päästään perille ja siel on kaikki verkkareis ja lenkkareis ja jään kivasti suu auki. No myöhemmin mua sit pyydetään mukaan kävelee vähän ja tietty meen mukaan ja no lopputulos oliki reipas powerwalki ja mä siel balleriinoillani ja pari rakkoo jaloissa :D Siis tällast ei voi tapahtuu muille ku mulle, jouluaattonaki mulle oli sanottu et mennää syömään kaikkien kaa ja taas pukeudun nätisti ja laitan huulipunat ja kaikki, ja päädyttiinki yhteen kellariin ja taas kaikki muut arkivaatteissa :D
Mä oon riippuvainen Laurasta, en voi olla päivääkään näkemättä sitä :D Illalla mentiin pyörähtämässä barrios ja sitte päädyttiinki ostaa pizzaa ja mentiin meille kotiin mun sänkyyn syömään se, maistettiin kyl vähän jo kävelymatkalla.. Meit molempii masensi tona iltana ja oltiin surullisii, kunnes sit ihan yhtäkkii vaan molempien asiat nous takas valoon ja ilta päätty siihen et me molemmat mentiin superonnellisina ja ilosina nukkumaan. Meil aina tapahtuu kaikki samaan aikaan :D
Tiistaina menin mun luokkalaisen Evan kaa San Juaniin calasille, en osaa ihan selittää mitä ne on mut kuvista näkee :D Mentiin sinne Evan autolla ja haluun niin mennä tonne uudestaan ku on parempi ilma!!
Meil oli aluks vähän huono tuuri ku just ku päästiin perille ni alko satamaan :D Mut sit onneks ku oltiin jo menos pois päin ni kirkastu, haha..
Tuol oli niin kaunista ja nää on siis niitä mis oltiin Mariannen, Carloksen ja Davidin kaa pari viikkoo sitte mistä mainitsin pari postausta taakseppäin.
Tiistaina iltapäivällä Lisa tuli takasin kans Tarragonasta mis se oli ollu viikon ja illalla mentiin tyttöjen kaa syömään meksikolaista ja sitte ajateltiin pyörähtää barriossa mut kaikki oliki kiinni.. Mä olin luulle et Espanjassa on fiestaa joka päivä :(
Nytte ku täällä on jo tosi hyvät ilmat ja aurinkoista ni ollaan maattu paljon lähipuistossa ottamas aurinkoa :D Pikku Lola on kans piristäny mun aamuja, hihi.
Torstaina lähettiin Lauran kaa eka ulos ja sit myöhemmin tavattiin Vici sen kaveriporukan kanssa jotka oli ulkona juhlimassa yksiä synttäreitä. Meil oli niitten kaa ihan sika hauskaa, tanssittiin niin paljon eri paikoissa ja sitte oltiin aamuun asti Quintassa ja tutustuttiin uusiin ihaniin ihmisiin kans. Sielt mentiin viel 'aamiaiselle' jonnekki Foka's/fuckers paikkaan Laura, Alex, Nelson ja mä ja siel syötiin hampurilaista seittemält aamulla :D 
Sit lauantaina menin taas Lisan kaa ulos kahestaan, ei kyl aluks huvittanu yhtään mut ku Lisal kerranki oli fiilis lähtee ulos ni menin sitte mukaan :D Barrio oli ihan täynnä ja nähtiin super paljon tuttuja joka puolella, muuunmuassa Joel XD
Meijän juhlaillat aina päättyy Deshorasiin mistä ostetaan empanadillakset ja karkkia ja sit istahdetaan kadulle tai puistonpenkille syömään ennenku mennään kotiin, täst on tullu ihan jokakertanen tapa :D
Oon myös käyny iltalenkeillä ja tuol satamassa ja rannalla on vaan niin ihana juosta, en kyllästy koskaan noihin maisemiin! Ulkona on iltasinki viel niin ihanan lämmin ja on vaan niin täydellistä juosta tuol musiikki korvilla :) Sit ollaan taas maattu puistossa auringon alla ja nautittu elämästä. Tääl elämä oikeesti vaan on niin täydellistä ja ihanaa, enkä haluu ikinä palata Suomeen.. :(
Viime keskiviikkona alotin aamun ihanalla tavalla, käväsin kaffella Lauran kans aamulla ja sitte markkinoiden kautta ostamassa mansikoita ja rannalle! Tuol oli ihanan rauhallista ja kaunista aamulla, luin mun El Secreto kirjaa ja söin mansikoita sil yksikeni kunnes vähän myöhemmin Jochem tuli pitämään mulle seuraa :) 

17 kommenttia:

 1. Onks sul tullu paljon vaihtari kiloja ku sun blogii lukee nii vaikuttaa et vaa syötte koko ajan ::D ? Itellä ens vuos espanjassa ja must tuntuu et taitaa tulla joku 20 kiloo lisää ku lukee kaikist ihanist (ja halvoista?) ruuista haha (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahahahah!! kyl mulle on tullu vaihtarikiloja mut en tiiä kuinka paljon ku en oo vaakaa nähny tänä vuonna viel kertaakaan, mut siis oon mä vähän löysentyny(:D) täällä, mut sit kans urheilen ihan sairaasti mistä en kirjottele tänne ja ihan hyvällä omatunnolla syön tääl, kerran mä tääl kuitenki vaan oon ni en viitti syömisest murehtia ja ku kuitenki urheilen ni ei tarvii miettii kauheesti. ja siis älä stressaa niist kiloista, ne saa kuitenki sit kans pois :D ja siis joo tääl todellaki on kaikkee ihanaa ruokaa ja voisin vaan syödä koko ajan, haha... toivottavasti saat ihanan vuoden <3

   Poista
  2. Kirjota jotai niistä sun urheiluista?:)

   Poista
  3. ai tänne kommenttilaatikkoon? käyn 10km juoksulenkeillä tai salilla tekemässä lihaskuntoa/spinningissä 4-6 krt viikossa ja kävelen aina joka paikkaan enkä käytä mitään julkisii kulkuvälineitä :)

   Poista
  4. Oho oho! Aika hyvin, itellä varmaa laiskuus iskis tollasessa paikassa!:D Sun elämä on kyllä täydellistä siellä, nauti nyt täysillä kun oot siellä! Toivottavasti itekkin pääsen kokeen noin hienon vaihtovuoden:)

   Poista
 2. siis pakko kysyä, että onko sun elämä oikiasti niiiiiin perfectoa mitä täälä koko ajan hehkutat? rupiaa jo ärsyttään tommone :D ja käykkö sää sielä koulua ollenkaa vai ootko vaa lomalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, ei mul oo ainakaan tapana valehdella tänne ni kyl se on niin täydellistä ku tänne kirjotan :D mut johtuu myöski siitä et täällä oleminen tuntuu enemmän lomalla olemiselta, koska tää nyt on espanja.. ja nyt oli viel 3 viikon loma ni oli kaikki viel vähän ekstra ihanaa :) mut on mullaki tietty tääl huonoja päiviä ja niinku tässäki postauksessa mainitsin ni masensi, mut ku on vaan maailman parhaat ystävät ja perhe ympärillä ni kaikki on hyvin:)

   ja siis käyn mä täällä koulussaki mut nyt just oli se pitkä loma ja koulusta nyt ei oo mitään kerrottavaa :D

   Poista
 3. onks joel se sun entinen poikaystävä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei se koskaan ollu mun poikaystävä kunnolla, mut joo just se joel :D

   Poista
 4. Hei tää ei nyt liity tähän postaukseen, mutta ootko ihan julkisessa koulussa vai puoliyksityisessä? Jos oot puoliyksityisessä eroaako se paljon? Ja mitenkäs sun sen vaihtarisiskon kaa menee sen amerikkalaisen? Koska itse sain just tietää että perheessäni on myös toinen vaihtari niin haluisin vähän tietää miltä se tuntuu kun toinenkin vaihtari on samassa? Miten suhtauduit siihen? Tuleeko toisen vaihtarin kanssa vaikeuksia, että toista huomioidaan enemmän kuin toista?
  Kiitos jos vastaisit:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. julkisessa koulussa joka on alicanten huonoin koulu.. :D ja siis vaihtarisiskon kaa menee ihannormaalisti, se elää ihan omaa elämäänsä ja ihan hyvin me tullaan toimeen vaikkei koskaan aikaa yhessä vietetäkkään :) ja siis ei meille oo tullu koskaan mitään vaikeuksia vaikka mua nyt vähän enemmän huomioidaanki ku sitä, kuulostaa kamalalta sanoo noin mut ja siis mun mielestä on kyl ihan kiva ku on toinen vaihtariki mut sit tietty välil ois kiva olla vaan ainoo :) mut et ei mul oo mitään sitä vastaan :)

   Poista
 5. Mites sun opiskelut?:D tai siis meinaan että venyykö sun lukionkäynti 4 vuoteen, vai saakko paljon kursseja hyväksluetuks tai näin?:d oon kans ite lähössä vaihtoon, niin ajattelin vaa kysellä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis menee 4 vuoteen koska ei tää vuosi täällä korvaa yhtä suomen lukiovuotta, käyn täällä niinku lukion ykköstä uudelleen ja sisi tästä vuodesta saa korkeintaan jotain kursseja mut mä en jaksa ees pyytää mitään kurssei tästä enkä suorita tääl mitään suomen kurssejakaan itsenäisesti :)

   Poista
 6. onks sun espanjan perhe ihan cool ku yks bilettää ku viimestä päivää ja tulee vasta aamulla kotiin :D kukaan ei sano mitää tai voiks tollasest lähettää takasin suomeen tai jotain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. espanjan juhlakulttuuri on ihan eri maata suomen kanssa esim täällä se on ihan normaali asia tulla aamulla kotiin :) ja siis oon kuitenki vastuullinen ja pidän mun aikataulut enkä tee tyhmyyksiä, ja hostäiti aina tietää missä meen enkä mä sille oo koskaan mistään valehdellu ja siis me aina sen kanssa jutellaan kotiintuloajoista ja kaikesta ja siis oon tosi hyvissä väleissä koko hostperheen kanssa ja kuitenki oon täällä perheenki kanssa ja teen täällä niin paljon muutaki ku vaan juhlin, vaikka täältä saaki vähän erilaisen kuvan. ja ei oo mitään syytä mist mut vois lähettää takasin suomeen ni eipä kai :)

   Poista
 7. lueskelin tossa jo noita aikasempia kommentteja, mutta oisko sulla ollu kuitenki mahollisuus mennä ihan kolmeen vuoteen jos olisit opiskellu itsenäisesti jotaki kursseja tai jotain:'D ? oisko se vaatinu ihan hirveetä työtä? ja kannattaa ihmeessä pyydellä noita espanjan- kursseja hyväksluetuiksi, koska mun serkku joka oli argentiinassa vaihdossa sai suurimman osan hyväksluetuiksi, nii helpotti sit kyl lukion käymistä huomattavasti!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hmm en tiiä yhtään ku pidin ihan itsestäänselvyytenä et meen sit vaan 4 vuodes, ja siis en jaksa tääl oikeen panostaa tohon kouluun otan mielummin vaan rennosti ja toi itsenäiesesti kurssien suorittaminen tai hyväkslukeminen ois kyl ihan varmasti vatinu järkyttävästi työtä, ja ku halusin ite ottaa tän vuoden vähän niinku väluvuotena' opiskelust ja siis ei mua haittaa se et käyn neljäs vuodes, korkentaan oisin saanu ite lukemalla ehkä kolmeen ja puoleen:D ja siis kyl mä saan täst kaikki espanjan kurssit tai sillee et suomes käyn vaan tenttaa ne, mut et tunneil en koskaan eli saan niinku 7 espanjan kurssii ;)

   Poista