sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Semana Santa

Heipsuu kaikille! En oo pitkiin aikohin ehtiny kirjottaa mut en oo mistään löytäny aikaa blogille, koko ajan oon ollu ihan kiireisenä ja on tapahtunut kaikkee :) Kuitenki pari viikkoa sitte mun vanhemmat tuli tänne Suomesta viikoks ja tehtiin kaikkea. Kivana tyttärenä menin lentokentälle yllättämään ne, olin huijannu aikasemmin et odotan niitä hotellilla ni ne ei osannu oottaa mua ollenkaan :D
Tääl meil on siis ollu loma ku on Santa Faz ja siis keskusta oli viime viikolla ihan täynnä tollasia esityksiä ja kulkueita. Käytiin ekana iltana äitin ja isin kaa syömässä sellasessa tavernassa, ja en voi uskoo et menin sinne sisään ku niit kinkkuja roikku katosta ja mua ällöttää jo se pelkkä haju :D
Istuttiin illallisella ku Marianne soittaa mulle et Stina lähetään ulos, ja eka mä vaan et no ei lähetä mut no sai mut sit kymmenen minuutin varotusajalla ylipuhuttua ja ravintolasta sit juoksin Mariannelle ja sen vaatekaapista nopeesti otettii mulle jotain päällepantavaa ja äkkiä silmärajaukset naamaan ja ulos, kahen minuutin valmistautuminen siis :D Sitte lähettii tapaamaan Carlos ja David ja niiden autolla San Juaniin päin Calasille, ne on sellasii vähän niinku aalonmurtajii tai kivii tai semmosii. Siel istuttii sit pari tuntii kävelykadun reunalla vesi alapuolella ja kuunneltiin aaltoja ja naurettiin ja pidettiin hauskaa. Yhen jälkeen pojat heitti meijät takas Alicanteen ja jatkettiin Mariannen kaa barrioon juhlimaan, meil oli ihan maailman parasta! Tutustuttiin super hyviin tyyppeihin ja ku casino meni kuudelta kiinni ni lähettii Gustavon ja Kevinin kaa rannalle kattomaan auringonnousuu, mut sit väsytti ni ne heitti meijät Mariannelle kotiin ja nähtiin loppuen lopuks se auringonnousu Mariannen ikkunasta :D Oli pakko tiivistää ilta pähkinänkuoreen koska jos kirjottaisin kaiken kukaan ei ikinä jaksais lukea, haha..
Mun ihanat kaverit Suomesta, Hanne, Minea ja Betsi oli lähettäny mun vanhempien mukana mulle ihania herkkuja ja tuliaisia, kyyneleet silmissä lueskelin kortit ja söin nameja. Maailman parhaat, kiitos <3
 Sunnuntaina sit kolmen tunnin yöunien jälkeen mentiin vanhempien kaa vähän kiertelemään kaupunkii ja istahdettiin barrioon lounaalle syömään paellaa, ollaanhan me Espanjassa, hihi :)
Sunnuntai iltana mentiin hostäiti Isabelin ja mun vanhempien kanssa yhteen pubiin illalliselle ja syötiin taas mustekalaa, kaloja ja chipironeseja. Meil oli sika hauska ilta ja myöhäseen meni taas.
Maanantaina koulun jälkeen mentiin vanhempien kaa sellaseen ihanaan kahvilaan syömään bocadillot, koska seki on tyypillinen ruoka täällä ni ajattelin vähän sivistää mun vanhempia ;) Sit kierreltiin taas kaupungilla ja käytiin vähän shoppailemassa ja muuta kivaa.
 Maanantai illalla mentiin mun vanhempien ja Lauran ja Lisan kanssa meksikolaiseen suosikkiravintolaan syömään, siel on ihan maailman parasta ruokaa!! Voittaa Helsingin Cantina Westin ihan 5-0, hihi. Tyttöjen kaa mentiin viel illallisen jälkeen jädelle ja tavattii Jochem kans matkan varrella ja sen seuras saa aina nauraa, tutustuin hollantilaiseen Jochemiin lauantaina ku oltiin Mariannen kaa ulkona ja se työskentelee yhessä baarissa ja on täällä kesään asti :)
Tiistaina ois vielä ollu koulua mut jätin sen väliin ja lähettiin taas shoppailemaan äitin ja isin kaa. Syötiin taas siel saman tavernan terassilla ku lauantaina ja niil on niin nami caesar salaatti :)
 Illalla mentiin puertoon syömään ja maailman parasta seafoodia. Minä mariscon vihaaja jopa rakastin sitä. Syötiin friteerattuja boqueroneseja(pikkukaloja, en tiiä nimeä suomeks), chipironeseja ja friteerattuja katkarapuja, oli niin hyvää!
Keskiviikkona oli kaunis ja lämmin päivä ja mentiin aamupäivälä syömään YoYohon frozen yogurtia ja oin jo unohtanu kuinka hyvää se on, siel on varmaan 15 eri makua niistä jogurteista ja paljon kaikkia lisukkeita joita saa ite laittaa sinne :)
 Iltapäivällä mentiin sit castillolle ja hävettää myöntää mut se oli munki eka kerta siellä vaikka täällä oonki ollu jo 8kk.. Sieltä oli niin upeet näköalat joka suuntaan, ihan sairaan ihana paikka.
Mä oon alottanu monet aamut ihanan pikku Lolan kanssa, se on maailman ihanin lapsi oikeesti. Saatetaan maata mun sängyssä ja Lola innoissaan hyppelee siellä ja Suomeks laskee neljään ja hyppää pepulleen mun sängyllä, sit se aina kutittelee mua ja nauraa ja se on ihana pieni prinsessa <3
Keskiviikko iltana mun oli tarkotus nähä Jochem joskus vähän ennen yhtätoista ja sit soitan sille et mis se on ni se oli nukkumassa :D Sitä odotellessa sit 30min kattelin niitä kulkueita taas aitiopaikalta ja ehin nähä niitä 4 tai 5.. Sitte ku Jochem vihdoinki ilmesty paikalle hengailtiin hetki kunnes se meni töihin ja mä lähin kotiin nukkumaan. Mulla on niin paljon kaikkea kirjotettavaa ja kerrottavaa et jaktan seuraavassa postauksessa. Toivottavasti kaikilla on kaikki hyvin <3 

10 kommenttia:

  1. De här hade ja vänta på! Låter meganice ♥ Saknar dig!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihiii, fösöker skärpa mei nu me bloggen lite :D saknar dig också<3

      Poista
  2. Voitko joskus yrittää tehä video postauksen espanjaks? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahahah voin yrittää mut en lupaa et julkasen.. D:D

      Poista
  3. onkse jochem hyvännäkönen?? laita kuva!! :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha, on jochem hyvännäkönen mut mä en oo siitä kauheesti kuvii ottellu :D

      Poista
  4. onko sulla siellä mitää kotiintuloaikoja ja minkä järjestön kautta oot vaihossa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. on mulla kotiintuloajat tai niistä aina keskustellaan erikseen tapahtuman mukaan ja oon siis sts:sän kautta :)

      Poista
  5. Sulla näyttää olevan siellä tosi ihanaa, ite oon myös lähössä vaihtariks, tosin Jenkkeihin :) oon käynyt Espanjassa pari kertaa + noin kuus tai seitsemän kertaa Kanarian saarilla, ja oon myös syöny noita boqueroneseja ja nehän on siis tosiiiii hyviä haha :D

    http://milla-usa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep ne on super hyviä!! ja toivottavasti saat ihanan vaihtarivuoden sä jenkeissä :)

      Poista