lauantai 23. maaliskuuta 2013

Una vida perfecta

Tiistai oli harvinaisen mielenkiintonen päivä :D Meijän oli siis tarkotus lähtee Valenciaan 'fallas'iin ja olin jo aamuseittemältä 3h nukkuneena valmiina keittiössä kahvini juoneena lähössä just ulos, ku saan sit yhen sekavan puhelinsoiton ja sit missataanki meijän bussi Valenciaan.. En mä sit enää unen päästä ois saanu kiinni sen kahvin jälkeen ni lähin jo seittemältä Lisalle, ja Lauran ja Lisan nukkuessa mä istun keittiössä kattelemassa leffaa aamukaheksalta :D
Sitte joskus kymmenen jälkeen neidit herää ja päätetäänki lähtee El Campelloon, mut sit ratikas jatketaan El Campellon ohi Venta Lanuzaan, mut se ratikka ei koskaan pysähtynykkään, ku ei olla painettu nappia (mihin suomessa ollaan totuttu ettei tarvii painaa!!!) ja tän suomi logiikan takia 'jouduttiin' jonnekki Paradisiin, eli tolle rannalle mikä näis kuvissa on :D 
Siel maattiin ja nukuttiin pari tuntii auringon alla ja oli niin ihanaa mun suosikkityttöjen kanssa :) Ulkona oli niin ihanan lämmin, mut tuol rannal ei ollu meijän lisäks ku kaks norjalaista turistii ja pari muuta ihmistä ja oli niin ihanan rauhallista!
Sit iltapäivällä alko tulee nälkä, mut koska Paradisis ei oo huoltoaseman ja rannan lisäks yhtään mitään ni sit lähettiin kävelee autotien varressa Villajoyosaan syömään minkä jälkeen illal kotiin.. :D
Sitte torstai aamulla menin normaaliin tapaan kaheksaks kouluun, mut mun tuurilla olin unohtanu et just sinä päivänä meil alkaaki poikkeuksellisesti kymmeneltä koulu ni sitte vihasena kaks tuntii liian aikasin heränneenä lähin takas kotiinpäin, mut koulun porteilla törmäsinki Lisaan jonka sain ylipuhuttua skippaamaan sen pari ekaa tuntia, ni sit mentiin markkinoilta ostamaan mansikoita ja istahdettiin puistoon aamuaurinkoon syömään superhyviä mansikoita ja nukkumaan kunnes sit mentiin takas kouluun, mut suunnilleen loppukoulupäivä istuttiinki koulunpihalla ottamas aurninkoa :D Koulunkäyntiä espanjalaiseen tapaan siis.
Illalla oli tarkotus mennä spinningiin mut mentiinki Lisan terassille istumaan ja syömään suklakeksejä dipattuna maitoon :D Oli niin ihana päivä ja siis elämä täällä on niin ihanaa ja täydellistä, ja edelleenki vaan oon maailman onnellisin :) On niin ihana tunne ku kaikki vaan on niin uskomattoman hyvin.

Tänään koulun jälkeen istahdin taas puistoon lukemaan kirjaa ja ruuan jälkeen menin vielä Lisan kaa jätskille :) Sit illalla mentiin baariin kattomaan Suomi-Espanja futispelii ja päätty 1-1!!! Huomenna meen aamulla Isabelin kans markkinoille ja vietän senkaa aikaa, ku sit illalla tulee mun vanhemmat tänne viikoks ni ei tuu oikeen oltuu täällä kotona ja siis en varmaan ens viikolla kirjottele tänne mitään ku on paljon kaikkee tekemistä. Ja enää 2 koulupäivää ni alkaa 3 viikon loma! ♥

21 kommenttia:

 1. Oih nää sun kuvat on aina niin ihania! Millä kameralla kuvaat ja millä ohjelmalla muokkaat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ihana:) kuvaan nikon d3000 + nikkor 50mm objektiivilla ja muokkaan ihan vaan iphotolla ;)

   Poista
 2. herranjestas miten ihania kuvia sul on täällä! :) ihanaa kuulla et oot noin onnellinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihi kaikki on vaan niin ihanasti ja hyvin ja kiitos paljon ;)

   Poista
 3. Ekaks pakko sanoo että ihania kuvia! Sitten onks se koulu espanjaks?

  VastaaPoista
 4. Culi te quiero muchísimo como ya sabes<3

  VastaaPoista
 5. Paljonko Alicantessa maksaa vuorokausi lippu raitiovaunuun?Pääseekö samalla lipulla kulkemaan myös metrolla? Entä onko siellä esim. 3 vuorokauden lippuja tms?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. alicantessa ei oo metroo ja siis on sellanen meno-paluulippu systeemi joka on vuorokauden voimas ja tietty riippuen mihin meet mut saattaa maksaa 4-8e sanoisin? ja en tiiä onks 3 vuorokauden lippuja mut et sen saa helposti selville ratikka-asemal :)

   Poista
 6. Oi ihan mahtavia kuvia! Hei onko sillä sun kaverilla Lauralla jotain vaihtoblogia?:)

  VastaaPoista
 7. onks sulla instagramia?:)

  VastaaPoista
 8. Mitä kieltä puhit kavereides kaa :) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pelkästään espanjaa kaikkien kaa :)

   Poista
 9. oon alotin vähä aikaa sit lukemaa sun blogii ja oon iha rakastunu tähä! tosi kivoi kuvii :) itekkin oon aatellu mennä vaihtoo espanjaa ni haluisin kysyy et osasiks puhuu espanjaa jo ku menit sinne jos et ni kui kaua meni et ymmärsit sitä täysin ja osasit puhuu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en osannu puhuu paljoo aluks, eli paljon kielioppii puuttu eikä sanavarastokaan kummonen ollu mut et ymmärtämään oppii super nopeesti ja siis joulun aikoihin puhuin jo ihan sujuvasti :)

   Poista
 10. onks sul pelkästää espanjalaisia kavereita siellä? ihana blogi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei, espanjalaisten lisäks on joitaki muunmaalasiiki jotka on niinku opiskelemas täällä :)

   Poista