sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

El sábado en Elche y SOHO

Lauantai päivällä lähettiin Alicanten markkinoille ja ostettiin ruokaa sieltä ja sitte hypättiin bussiin Elcheä kohti piknikille :) Se bussimatka kesti joku puol tuntii ja siis maisemat oli suunnilleen pelkkää aavikkoa haha.. Elches ei oo mitään paitsi se palmupuisto mihin mentiin, se oli kyl ihana paikka hih.
 
Ostettiin markkinoilta taas empanadilloja( en osaa taivuttaa tota sanaa :D), manteleita, luumuja, mansikoita(!!!) ja erilaisia pähkinöitä jotka nyt tosin loppu jo bussimatkalla :D Istuttiin siel palmupuistossa sit jonku aikaa ja juteltiin ja meil on aina niin hauskaa :)

Sit illalla kiertelin vähän viel keskustassa ja kymmenen aikoihin mentiin Lauran kaa syömään calamareja(mustekalaa) ja sellasii lämpimii sipsejä mitä dipataan sellaseen tomaattijuttuun ja valkosipuliin ja oli niin herkkuu nami :) Voisin oikeesti elää noilla, en ois viel vuos sitte uskonu et yks päivä tuun tykkäämään mustekalasta :D
 
Illallisen jälkeen lähettiin barrioon päin ja käveltiin sinne varmaan tunti ku mun puujalalla ei kauheen nopeesti pääse eteenpäin haha.. Istahdettiin sellaseen pikkuaukiolla olevan puiston kahvilaan sellasten jättiläispuiden juureen ja lämpölamppujen alle ja siis se tunnelma oli niin ihana ja kaikki katuvalot niin kauniit :) Hetken jälkeen yks jätkä liitty seuraan ja myöhemmin kans Fran. Angel kans poikkes ja oli kiva nähä seki taas :) Siel kahvilas istuttiin johonki kolmeen asti kunnes lähettii sit kotiinpäin ja oli niin täydellinen ilta kaikin puolin. Ja niin no tänään saatiin sitte tietää, et se jätkä joka oli meijän kaa, onki skotlantilainen laulaja Paolo Nutini. Hyvin taas alko ku eka asia minkä kerroin sille oli tarina mun just tapahtuneesta vessakäynnistä :) Mut se on niin hyvä ja fiksu tyyppi ja meil oli super hauskaa senkaa hihi.

14 kommenttia:

 1. osaatko arvioida et kuinka hyvää sun espanja on nyt? ja kuinka paljon se on parantunu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hmm tähän on tosi vaikee sanoo ite :D yks opettaja on sanonu et puhun jo ku vettä vaan mut sit kyl tietty on sanoi mitä en ymmärrä ja jotai kielioppiongelmii välil jne, mut omasta mielestäni puhun jo tosi sujuvasti :) ja siis on parantunu ihan super paljon koska tänne tullessani en osannu paljon mitää;D

   Poista
 2. mua vähän häirittee ku laitat monesti tonne lauseen loppuun että haha tai hihi tms. Munsta ois parempi jos ainaki laittasit pilkun ennen tota hahaa sitte se ois silleen ihan erinlainen tai näin. Äsh en ossaa selittä mutta kuiteski. :)

  Rakastan tätä sun blogia ja täällä on ihan super hienoja kuvia ja sää oot yli kaunis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kaikki valittaa siitä :D mut joo en ite kiinnitä huomioo ees siihen ku tääl oon tottunu laittaa kaikkeen 'haha' ':D' sijasta ni se tulee luonnollisesti vaan mut yritän jatkossa kiinnittää enemmän huomioo. ja kiitos paljon :)

   Poista
 3. onko sulla puujalka? :o :) oot niiiin kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha ei oo puujalkaa :D mul on polvessa vaan yks tulehdus etten voinu oikeen koukistaa jalkaa ni sit ruvettiin kutsuu sitä vaan puujalaks ku jouduin kävelee silleen toinen jalka suoras :D ja kiitos paljon!:)

   Poista
 4. nyt kun oot ollut siellä jo kohta melkein sen vuoden niin suositteletko espanjaa että kannattaisko sinne lähtee vaihtoon? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jos espanjaa haluut lähtee oppimaan ni suosittelisin kuitenki ehkä etelä-amerikkaa, mut siis tääl espanjas elämä on tosi rentoo ja juhlaa, mut huono puoli on et tääl on niin paljon vaihtareit tai ainaki alicantes on superpaljon ni helposti ajautuu niiden seuraan mikä vähän vaikeuttaa asioit, mut et jos espanjaan lähet ni tuskin kyl tuut katumaan. mul on ollu tähän mennes kyl elämäni paras vuos ja oon maailman onnellisin täällä :)

   Poista
 5. heippa oon lukenu sun blogii jo vähän aikaa ja kiinnittänyt huomioo sun kaulakoruun :D:D:DD hahah mut siis se on tooosi kiva, voisitko kertoo siit jotain? Tai siis onks sil joku merkitys sulle kun sul on se niin useasti (tai kuvissa ainakin) käytössä? :) toivottavasti ei ollu liia random kommentti, hyvää loppu vaihtarivuotta sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aw ihana :) siis siin kaulakorussa oli alunperin vaan mun rippiristi joka mul nyt aina roikkuu kaulassa, mut sitte lisäsin siihen sellasin ympyrän mis on mun horoskooppi rapu ja seki on rippilahja ja sitte sen sydämen sain just ennen vaihtoonlähtemistä mun parhaalta kaverilta ja siel on sisällä kuva meistä :)

   Poista
 6. heeeei vähä toi tekee hyvää musiikkii toi paolo nutini ! ja vähä siistii et tapasit sen!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha i knooow!! kiva sattuma ku ei meil ollu mitään hajuu et se oli se, mä jossain vaihees tokasin sille ku se sano nimensä et oon kuullu samantyyppisest nimest mut en muista kuka se on ja kiva oliki toi ite :D

   Poista
 7. toi on iha sikahyvä laulaa!! varmaa te tommosen kaa juttelitte ettekä ees tienny ketä se on:D jotenki nii perus-te hahha:)
  ja ihanan tunnelmallisii palmu- ja mandariinipuukuviiii ää en kestä! mä melkeen tunnen ton lämmön ja tuoksun mitä tuol palmupaikas varmaa oli<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaa niimpä!! se kyl kerto et se tekee musiikkii ja jotain mut ei me koskaan ajateltu et se vois olla tunnettukki :D ja kiitos paljon :)

   Poista