keskiviikko 2. tammikuuta 2013

La Noche Vieja

Ihan huippu uus vuos takana!! Yheksän aikoihin illalla lähin Lauralle valmistautumaan ja syömään uuden vuoden illallisen. Kaheltatoista oli telkkari päällä ja syötiin rypäleet muun Espanjan kaa samaan aikaan. Täällä on sellanen perinne et viimeset 12 sekuntii ennen vuoden vaihdetta pitää syödä 12 viinirypälettlä, yks rypäle per sekunti, olin ajatellu et se ois tosi vaikeeta mut ei ollukkaan :D Kans on tapana et pitää olla punaset alusvaatteet ni sitte on onnea rakkaudessa :D Toivotaan sitte nii..
IMG_4803_2_zps97115898 
Lauran saksalainen hostsisko Mathi, minä, Lauran hostäiti Alba ja hostveli Aaron
IMG_4801_2_zps112a3cae IMG_4809_zpse383b5b4 IMG_3889_zps4db08545 IMG_3866_zpse3ab2d88
Joskus yhen aikoihin sitte lähettii Lauran kaa eka barrioon päin, tutustuen taas matkan varrella uusiin ihmisiin ja tuli otettuu jotain kuvia joidenki randomejen kaa :D Barriossa Angel soittaaki et ne tuleeki Alicanteen juhlimaa ni tavattii sitte Angel, Vicky, Laura ja vielä joku neljäs jonka nimee en muista, Lucia tai Maria tai jotain sinnepäin. Käytii sitte moikkaa Aminia sen baarissa, tanssittii ja vaihettii baarei viel pariin kertaan ja tanssittii vielä enemmän ja oli niin huippua!! Sitte tavataa Ida ja saada meijän pääsyliput swingiin, oltiin siis varattu ne aikasemmin ja sitte mentii sinne ja vietettii loppuyö siellä, tanssittiin ja pidettiin super hauskaa ja tutustuttiin uusiin ihmisiin. Annoin myös numeroni yhelle baarin työntekijälle, katotaan soitteleeko.... :D 
IMG_3991_zpse8fa0d0e 
Ida, Laura ja joku joka hyppäs mukaan kuvaan :D
IMG_3997_zps80ebe4d7
Sitte joskus seittemän jälkeen aamulla ku oltiin tanssittu tarpeeks ni lähetää Idan, Raulin ja Paulin kaa syömään churroja, joka myös on tapa et koko yön juhlimisen jälkee mennää syömää churroja ja sit kotiin, esplanadille ja sitte myöhemmin kotimatkalla tutustuin taas kahteen mieheen, 28 ja 29v ja kävelin sitte niiden niiden kaa rupatellen kotiin ja loppuen lopuks olin 8.30 kotona :D Ku tulin kotiin ni Rheva oli just heräämässä ja mä menin nukkumaan :D Heräsinki sitte seuraavaks kello 19.30 illalla..  
IMG_4017_zpsdae1f993
Kotimatkalla napattu kuva

8 kommenttia:

 1. Oli ihan pakko tulla kommentoimaan nyt, luin eka tota sun toista blogii ja sit siirryin tänne ja luin tän alusta loppuun ja oikeesti oot niin symppis ja näytät tosi onnelliselta, vaiks onki tullu vastoinkäymisii, kuten se tyyppi ketä teki sul tosi paskamaisesti! Mut you go girl! :) Sun blogi(t) on muutenki ihanaa luettavaa, kuvat älyttömän hienoi ja muutenki! Tuli kauhee matkakuume, espanja näyttää tosi kivalt mestalt :D jatkan kyl ehdottomasti tän lukemist ja fiilistelen näit kahvilakuvii ja maisemii ja tunnelmaa, hyvää uutta vuotta sulle!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mitääää maailman ihanin kommentti!! ihana!! :) kiitos ihan super paljon!! kiva kuulla jos tykkäät lukea näitä, antaa vähän intoo kirjottaa haha :D ja espanja on ihan sairaan kiva paikka, vaikka onki taloudellisessa kriisissä haha.. ja hyvää uutta vuotta sullekki!! :))

   Poista
 2. Vastaukset
  1. hahahah mitäää :DD mut no kiitos? :D

   Poista
 3. Kerrotteks tein oikeit ikii jos ootte baareilemas?tai jos joku baarimikko tmv kysyy ni sanotteks iha et ootte 17?:) ja ne antaa tein silti olla siel:D kauhee ikävä espanjaa ku oltii kesäl malagan,suosittelen muute! Ois nii kiva olla Tuol kavereitten kaa !!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä aina kerron baaris sisällä oman ikäni jos joku sitä kysyy, tosin en kyl millekkää portsareille haha.. Mut siis mones vbaarissa mis käydään ni työntekijät tietää ettei olla 18 mut ei niit kiinnosta eli antaa meijön olla siel ja niist on tullu hauskoi tuttujaki :D ja joo oon käyny malags itekki tykkään super paljon ja suunnitteilla on reissu sinnekki;) hihi

   Poista
 4. moikka! yks kysymys että miten sun hostmama reagoi ja tykkää siitä et tulet esim just puol 9 kotiin? onksull mitään kotiintulo aikoja yms? ja kerrotko sille et oot ollu just baaris tai sellast? :) ja sit viel muo kiinnostais vähän mitä eri sääntöja sul on ollu sun viime hostperhees sekä nyt nykyises hostperhees? :) IHANA BLOGI!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. helouu ja kiitos paljon! :) ja siis yleensä en oo ulkona puol yheksään asti haha mut täällä on uutena vuoten just tapana et yön juhlimisen jälkeen aamulla ennenku meennään kotiin ni käydään syömässä churroja :D ja siis se ite sano mulle et voin tulla kello 9 kotiin :D ja yleensä mun kotiintuloaika on joskus kolmen aikoihin(sairaan aikasin ollakseni espanjassa) mut sit jos oon tullu viideltä tai joskus ni siit on aina erikseen aikasemmin keskusteltu :) ja siis se tietää kyl ihan kaiken et käyn baarissa ja semmosta :) ja no ei mul muita kotiintuloaikoja oo ku just jos oon juhlimassa mut et ei se sellanen ylitarkka oo et jos tuun vaik neljält tai myöhemmin ni ei haittaa kuhan oon päässy turvallisesti kotiin :D ja siis ei meil oo oikeen mitään sääntöjä ollu näis perhees, pidetää huone siistinä ja pestään lattia kerran viikos ja sit laitetaan pöytä täs kodis, mut edellises esim hosäiti aina vaati et me tiskataan lautaset aina.. mut et ei tuu mielee mitään sääntöjä et voin mennä ja tulla oikeestaa miten haluun :D

   Poista