tiistai 17. huhtikuuta 2012

Isäntäperhe!

Tänään sain vihdoinkin isäntäperheen! Ens vuoden vietän Espanjan Alicantessa!! :-D Oon niin ilonen ja innoissani, toi paikka näyttää ihan unelmalta hihi. Perheessä on 65v yksinhuoltajaäiti Joaquina jolla on tytär María joka ei enää asu kotona ja sillä on 10v poika Andrés. Tytär ja sen poika ja mies asuu kuulemma viereisellä kadulla ja host-maman vanhemmatkin asuu vieressä :-D Saan myös host-siskon Kanadasta, mut sen nimeä en vielä tiiä! :-)) Tosi kivaa mun mielestä. Oon niin innoissani. Ihhihiiiihi.
Tuun asumaan San Vicente del Raspeigissa, Alicanten keskustassa pienessä kerrostaloasunnossa ja ranta on ihan vieressä! :-) Ihanaa! Ja kouluun mulla on 10min kävelymatka. Google street view:stä katoin myös että asunnon parvekkeelta näkyy se ranta!! :D STS:än lähettämässä sähköpostissa oli myös kahden sivun pitunen kirje host-mamalta ja iso läjä kuvia. Kirjeestä en tajunnu mitään mutta käytin google translatea apuna :) Ja host-mama näyttää tosi suloselta! :-) Siinä kirjeessä jonka se lähetti, luki myös että kuntosali on naapurissa ja siellä voin kuulemma harrastaa mitä urheilulajeja haluan! :-D Myös Alicanten joku yliopisto on lähellä ja sinnekkin voin mennä urheilemaan.. :D
Photobucket
Saadaan mun kanadalaisen siskon kans omat huoneet ja sitten meillä on yhteinen kylppäri. Jee!! :-D Host-mama myös kertoi että ne käy usein maalla, sillä on joku asunto tai mökki Granadassa, Etelä-Espanjassa. Odotan kans tosi paljon että pääsen sinne! Hihi :-) Host-mami käy kai myös paljon rannalla ja on muutenkin ulkona tekemässä vaikka mitä. Mua pelotti kauheesti että jos pääsen rannikkokaupunkiin niin joudun syömään paljon mereneläviä joita mun makuhermot ei siedä, mutta kirjeessä host-mami kerto että ne syö paljon pastaa, salaatteja, riisiä, papuja lihaa ja kalaa. Onneks, naminami!! :-D Se myös sano että mielellään opettaa mua kokkaamaan espanjalaista ruokaa ja että tuun varmasti tykkäämään siitä (omassa kirjeessäni sillon tuli mainittua että tykkään ruuasta...) :D

Ei mulla oikeen muuta ollu, tässä oli varmaan ihan tarpeeks tietoa :-D Nyt yritän keksiä mitä vastaan host-mamille ja lähetän varmaan myös jotain sähköpostia sille tyttärelle! Hih.

Hasta luego!

Kuvat: google

20 kommenttia:

  1. oiettä mitä luksusta!<3 oon niin kateellinen!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihiii nojoooo oon niin innoissani!! :) oon viel kuullu tost paikast paljon hyvää!

      Poista
  2. toi kuulostaa nii kivalta! :)) vitsi voisin iteki lähtee tonne asustelee vuodeks!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I knoooow! oon ihan innoissani :-) ja mee tonne vaikka au pairiks :D jee

      Poista
  3. ei vitsi oon sulle kateellinen ku sulla on tää kaikki vasta edessä :D

    VastaaPoista
  4. Ooooi vähän ihanaa! Oon ite koko ikäni halunnu vaihtoon mutta meidän äiti ei päästä joten joudun tyytymään kielikursseihin :/ Mutta vähänkö varmaan kivaa oottaa sitä että pääset sinne kun nyt tiiät missä asut ja minkälainen host on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep I know odotan niin paljon! :-) mutta hei kielimatkatkin on tooosi kivoja, ite oon ollu brightonissa kielimatkalla ja tulevana kesänä meen floridaan kielimatkalle! sieltäkin saa niin paljon kavereita ja kokemuksia vaikka ei vaihtoon pääsekkään! :)

      Poista
  5. Meillä on loma-asunto Torreviejassa (tunnin ajomatkan päässä Alicantesta) ja oon muutamaan kertaan tuolla Alicnatessakin käyny, ja on aivan ihana paikka!(: Tuut varmasti viihtyyn siellä! Ihania rantoja, katuja ja kauppoja! Ollaan tänä kesänä suunniteltu et ajetaa tonne Granadaan päin, ja on kuulemma uskomaton paikka! Oon niin kateellinen sulle kun pääset espanjaan vaihtoon, ite oon vasta 14 ja mulla on muutamia kavereita espanjassa (paikallisia) ja viime vuonna olin pari yötä paikallisessa perheessä (: voin sanoo että paljon erikoisia tapoja löytyy mut tuut varmasi tottuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kuulostaa kivalta! Tosi monella on siellä jotain taloja tai asuntoja ja oon kuullu tästä paikasta niin paljon hyväää, en malta ollenkaan odottaa! :)

      Poista
  6. oi vitsi, kuulostaa niin mukavalta! :-)

    VastaaPoista
  7. oii juvlit! Far int en av dina kaverin som utbyteselev till kanada? Skriver hon blogg?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. både acki&gabi far ti kanada, så vem dera menar du? o ingendera skirver ännu blogg, men de kommer dom nog o göra :)

      Poista
  8. <jajajajj! tulin tsekkaa sun kommentin perästä sun blogin ja tieks mun yks kaveri tai itseasias ennen kaks asu tos sun tulevas perhees joaquinan luona!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eihään oikeesti! oliks ne tykänny olla siel ja millon ne oli ollu siel? ja siis oliks ne ihan suomalaisii vai muun maalasii? :)

      Poista
  9. VAUU! hei kun suunnittelin lähteväni vuoden 2013 syksyllä espanjaan vaihtoon, niin millon pitäis lähettää hakujutskat ym ja mitä järjestöö suosittelet? :) tai niinkö että pitäiskö ottaa siihen järjestöön yhteyttä syksyllä vai keväällä vaiko? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva kuulla et oot myös hakemassa vaihtoon :-) ja mä ite lähetin hakemuksen elokuun loppupuolella, mut sit on kans niitä jotka hakee jo keväällä/kesällä ja taas niitä myös jotka hakee vasta talven jälkeen, yks haki vasta 2 viikkoa sitten ja tuli hyväksytyks, eli ei sillä kauheesti oo väliä koska hakee mutta syksy on ihan hyvä hakuaika :-)

      ja mulla on STS toiminut tosi hyvin tähän mennessä eikä mulla oo mitään negatiivista sanottavaa, joten STS:än kautta kannattaa ainakin hakea :-) olin eka hakenut AFS kautta mutta niiden kaikki paikat oli jo menny.. :/ mut siis STS on ainakin hyvä vaihtoehto ;-)

      Poista
  10. Alicante on ihan huippu paikka. Ooon käyny siellä monta kertaa. Aion alkaa seurata tätä blogia ja toivottavasti sulla on tosi mukava vuosi siellä auringon lämmössä. :)

    VastaaPoista