sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

No puedo esperar

Nyt on STS valmennusviikonloppu Pajulahdessa takanapäin ja oli tosi kiva viikonloppu. Saatiin tietää paljon tärkeitä juttuja ja vinkkejä ja suunnilleen kaikkiin kysymyksiinkin löyty vastaukset ja nyt en enää malta odottaa lähtöä ollenkaan. Oli kans kiva tavata muita Espanjaan lähtijöitä ja kuulla mihin päin Espanjaa ne oli päässyt. Lähto- ja paluupäivämäärätkin saatiin selville, elikkä 7.9 se on eka nokka kohti Barcelonaa muutamaks päiväks ja sieltä matka jatkuu Alicanteen :-) Nyt tää kaikki tuntuu jo niin viralliselta ja vasta alan tajuta et oon oikeesti lähdössä ja tää viikonloppu Pajulahdessa jotenkin avas mun silmät oikeesti. Siel oli useita vanhoja Espanja-vaihtareita ja oli kiva kuulla niidenki kokemuksia :-)
Untitled Sain myös täl viikolla tietää sen mun tulevan kanadalaisen vaihtarisiskon nimen ja sen nimi on Shayla. Ollaan juteltu sen kans vähän facebookissa ja se vaikuttaa ihan mukavalta ja suloselta ja uskon et tullaan sen kanssa hyvin toimeen :-) Oon myös ehtiny jo tutustua vähän mun tulevaan aluevalvojaan ja seki vaikuttaa ihan mukavalta ja auttavaiselta. Olin lähettäny sille sähköpostia ja kyselly jotain ja sen vastausviestistä en eka saanu mitään selvää mut kolmannella lukukerralla ymmärsin jo kaiken haha :D
Untitled2 Oon nyt viime viikkoina myös jutellut aika paljon mun yhden espanjalaisen kaveri Amparon kanssa joka asuu Valenciassa ja se on kertonu mulle niin paljon kivoja juttuja että en malta enää yhtään odottaa!! :-D Se on jo kertonu koko sen perheelle ja kaikille kavereille että oon tulossa sinnepäin ja ne on kaikki ihan innnoissaan eikä malta odottaa että tuun sinne :-D Amparon äiti oli myös sanonu et se haluu et mä vietän niiden kans tosi paljon aikaa ja ne kutsu mut jo niiden kesäasunnolle Castelloniin. :-D Espanjalaiset ihmiset on niin ihania ja lämpimiä♥ Mulla on Alicantesta kuulemma 45min junamatka Valenciaan ja Amparo sano et tuun varmaan viettämään paljon aikaa Valenciassa :-D Haha, ihanaa ihanaa ihanaa! En malta enää odottaa! :))))

kuvat: google

12 kommenttia:

 1. vitsi espanjalaiset vaikuttaa kivoilt! Jee oon nii innoissaa sun puolest :)) tai siis sun kanssa haha!

  VastaaPoista
 2. uuuu nii epäreiluu! Ite just tulin alicantesta muutama viikko sitte,rakastuin siihen paikkaan. Kaikki ihmiset oli niin ihania. Siis oleiltii siellä jonku aikaa :) Ja sit käytii myös Valeciassa iha huippu paikka ja nätti city. EPÄREILUA. ihana ku piät blogia ja niin odottaa et kirjotat enemmä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi vitsi en jaksa enää odottaa nytku viel kerrot noin! :) oon kuullu niin paljon hyvää alicantest ja valenciast myös! ja enköhän mä kirjottele tuolta ihan jonku verran sit ;) haluun vaan sinne nyt haha

   Poista
 3. Vähän kivaa et oot päässy jo tutustumaan sun aluevalvojaanki! Mul ei oo ees perhet viel :( Epistäääää.... Mut silti ihan sairaan kiva postaus!! Ja mul on sulle haaste! -> http://llllinda.blogspot.com/2012/05/haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, se vaikuttaa tosi mukavalta! :-) ja kyllä se perhe sieltä vielä tulee, se tulee oikeestaan sillon kun sitä vähiten odottaa ;-) ja kiitos paljon! tsekkaan haasteen myöhemmin :-)

   Poista
 4. miksi valitsit juuri STS:n? Halusitko alusta alkaen espanjaan vai oliko joku muu vaihtoehto ekana?

  Kyselen täs randomisti kaikilta vaihtariblogeilta, kun ite ajattelin lähtee 2013-14 vaihtariks ja mietin järjestöä ja maata (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. valitsin STS:än koska järjestöjä jotka järjestää vaihtoja espanjaan ei oo kauheesti, ja siis alun perin mun oli tarkotus lähteä AFS:än kautta, mutta elokuussa kun hain niiden kaikki paikat espanjaan oli jo menny joten sitten päätin vaan et no meen STS kautta :-) mutta Rotary on vissiin kaikista järjestöistäparas, mut loppujen lopus ei sillä järjestöllä oo kauheesti väliä ja ainakin mä oon tähän mennessä ollu tosi tyytyväinen STS:än toimintaan :-)

   ja espanja oli oikeestaan vasta mun kolmas vaihtoehto, tai en mä koskaan sitä oikeen vakavissani ees ajatellut :-D ensiksi mun oli tarkotus lähteä italiaan, mutta sitten tajusin että mä en tuu koskaan elämässäni tarvitsemaan italiaa yhtään missään kun italiaahan puhutaan vain italiassa, kakkosvaihtoehtona mulla oli sitten ranska mutta koska tiedän minkälainen ja kuinka vaativa ranskan koulujärjetelmä on niin tajusin että se ois mulle ihan liikaa ja rankkaa enkä jaksais sitä joten sitten vaihtoehdoksi jäi enää espanja :-D

   Poista
 5. kauanko oot opiskellut espanjaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. alotin vasta nyt syksyllä lukiossa eli 4 kurssii oon ehtiny lukea :-)

   Poista
 6. Moikka!! :)
  Miten sut valittiin ton STS:n kautta? Tarkoitan lähinnä että oliko sulla jotakin haastattelua, vai jätitkö vaan hakemuksen? Mietin myös sitä, että oliko sulla jotain kielitestiä tai että oliko järjestölläsi jokin tietty raja kuinka paljon kieltä on osattava päästäkseen vaihtoon?
  -Essi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mooi :-) Jätin hakemuksen netin kautta, seuraavana päivänä sovittiin puhelimessa aika haastatteluun, viikko haastattelusta STS:ältä tuli sähköposti, missä kerrottiin että mut on valittu. Ja ainakaan espanjaan lähtijöillä ei ollut minkäännäköstä kielitestiä, nimittäin mitään tiettyjä rajoituksia kielen suhteen ei ollut, hyvä oli jos osaa alkeet. En sitten muista maista tiedä koska moneen maahan on jokin tietty kielen opiskelumäärä jos haluaa lähteä :-)

   Poista