torstai 28. helmikuuta 2013

Kuulumisia & fiiliksiä

Hola! Nyt ku kerran oon koneella ni ajattelin heittää tänne vähän viimeaikojen kuulumisia ja fiiliksiä. Aika on juossu niin kovaa eteenpäin, et mul on täst vuodesta enää reilut kolme ja puol kuukautta jäljellä. Se tuntuu ihan hirveeltä, nimittäin oon eläny tääl mun elämäni tähän mennessä parasta aikaa enkä oo koskaan aikasemmin ollu näin onnellinen tai oikeesti nauttinu joka päivästä, saatikka nauranu niin paljoo ku täällä.
DSC_1006 Oon nyt useemman kerran ruvennu itkemään, ku oon miettiny et mun pitää oikeesti lähtee täältä joskus ja jättää tää ihan toinen elämä taakse. Oon kuvitellu itteni kesällä Suomessa ja siin vaiheessa ku makaan siellä mökin sohvalla, ni tää vuosi on jo takanapäin eikä tähän samaan elämään enää tuu koskaan palaamaan ja harmittaa ajatella noin, mut tästä loppuajasta nautitaan vaan niin paljon ku vielä voi :) Oon tavannu tääl niin upeita ihmisii, joista on tullu mulle ihan super tärkeitä ja Laurasta ja Lisasta on tullu mulle ku siskoja♥ Viimeaikoina oon myös lähentyny paljon mun hostsiskojen ja hostäidin kaa, ja ne on kaikki niin ihanii ihmisii ja niistä on tullu mulle ku toinen perhe :)
6e35071a72fd11e2b56022000a9f1354_7 
Haluun kans tähän loppuun lisätä ja vähän selventää sitä, et mun vaihtovuosi ei oo ollu ihan tyypillinen vaihtarivuos ylä-ja alamäkineen ja kans sen, et mun blogista saa niin väärän kuvan vaihtovuodesta, eli älkää ajatelko et vaihtovuos on koko ajan pelkkää juhlaa ja ruusuilla tanssimista eikä koulussa tarvii tehä mitään. Mun vaihtovuos on tähän mennessä ollu just noita yllämainittuja asioita, eli juhlaa ja ruusuilla tanssimista. En oo vielä missään vaiheessa potenu minkäänlaista koti-ikävää, eikä mulla myöskään oo tullu yhtään alamäki kautta, silleen että menis huonosti. Se millanen sun vaihtarivuos tulee olemaan, riippuu niin paljon maasta mihin meet. Espanjassa elämä on enemmän just juhlimista ja rennosti ottamista, eikä koulussa opettajat enää ees jaksa välittää jos failataan kokeet tai ei tehä mitään tunneilla. Mun kohdalla tossa kävi tuuri, koska multa ja Lauralta opettajat ei vaadi samoja asioita ku muilta oppilailta, yleensä vaihtareilta vaaditaan ihan samaa ku keneltä tahansa muulta oppilaalta. Kun mä puhun tästä mun vuodesta, mä en oikeen tykkää käyttää sanaa vaihto-oppilasvuosi, nimittäin mun elämä täällä ei oikeen oo mitä vaihto-oppilasvuosi normaalisti tai yleisesti ottaen on, käytän mielummin sanaa vuoden mittanen loma... En ollu ihan odottanu tällasta vaihtarivuotta, tätä on vähän vaikee selittää, mut en ollu tänne tullessani ajatellu et mun elämä täällä tulee pyörimään lähinnä juhlimisessa, mut mulle tää käy paremmin ku hyvin ja mun vaihtovuosi nyt on tämmönen enkä vois olla enää onnellisempi tai tyytyväisempi :)
2013-01-24 17.36.24 
Ja jos katotaan Alicanten kannalta, ni ehkä jotkut teistä on huomannu ni täällä blogissa ei pompi kauheesti espanjalaisia naamoja. En oikeen tiiä miten selittää, mut Alicante on semmonen paikka, et täällä kaikilla on ne omat kaveriporukkansa eikä ulkopuolelta tulevia katota kauheen hyvällä tai haluta ottaa mukaan, eikä täällä kaverien saaminen oo tosiaankaan helppoo. Kaikki mun hyvät kaverit (niin siis ne kaikki alle viis haha..) jotka oon täällä saanu, ne oon tavannu juhlimisen merkeissä. Yleensä alussa ku meet kouluun kaikki on kauheen kiinnostuneita uusista vaihtareista ja tulee heti juttelemaan, mut eipä mun ja Lauran kohalla käyny niin ku kukaan ei melkeen kahteen kuukauteen jutellu meille. Nyt varmaan jotkut miettii et 'no mikset menny puhumaan niille et et voi olettaa et suhun tullaan tutustumaan eikä sun tarvii tehä mitään', no sitä vaikeutti vähän se et meitä laitettiin kaks suomalaista vaihtarii samalle luokalle ni siinä vähän väkisin ajautu toistensa seuraan ja muut alko sit luulemaan et me ei ees haluta tutustuu muihin, aluks se suututti mut myöhemmin sopeuduttiin asian kaa ja nyt en vois olla enempää tyytyväinen :D Mä siis vietän täällä suurimman osan ajastani suomalaisen Lauran ja norjalaisen Lisan kaa, eikä mulla ehkä oo niin paljoo espanjalsii kavereita ku haluisin, mut mulle tää sopii ihan vallanmainiosti näin ja me 'lomaillaan' täällä tää vuosi ja naureskellaan yhessä ku ollaan vielä 6 kuukauden jälkeen ilman kavereita :)

Just tällä hetkellä voisin itkee verta, koska huomasin äsken et tän blogin ykskään kuva ei näy koska mun photobucketissa tapahtuu jotain, enkä tiiä miten sen saa korjattua joten toistaseks ne nyt on tolleen, yritän hoitaa sen kuntoon joskus jos on aikaa..

3 kommenttia:

 1. Sku du kunna skriva ett inlägg med skillnader mellan spanien o finland? För jag är så nyfiken hu de e där o va man ska va förberedd på när jag själv åker! :) panda

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jooo såklart ja kan! ja hade faktiskt redan tänkt på de men får bara aldrig gjort någo haha...

   Poista
 2. mulla oli sama, että kukaan ei koulussa puhunut mulle ekaan kuukauteen mitään. sitten pikkuhiljaa jotkut alko puhumaan, kun vaan meni mukaan ja yleensä kun tutustuu yhteen niin tutustuu kaikkiin :D olis ollu kyllä paljon helpompaa alussa jos toinen vahtari olis asunut edes samassa kaupungissa!

  VastaaPoista